lg g2 d800 açılmıyor recovery mode geri gelıyor????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mortak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mortak

Original poster
Aktif Üye
22 Mar 2015
61
1
Cihaz
lg g2 d800
ROM
CloudyG2_3.3
slm benim lg g2 d800 model hatalı bir eklenti yüzünde açılmıyor recovery mode geri gelıyor pcı usb olark gürüyor kaç tane yazılı m yükledim aynı sorun recovery mode geri geliyor bunun çare sı nedır yardımcı olursanız sevınırım teşkürler.

Lg serilerine yazilim atmak kadar kolay bi sey yok ya neden zorlanuyon anlamiyom :D

ustalar her türlü yazılım ve
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
sorun yok yalınız yükelme temamlanıyor cihazı yeniden baştatığıda açılmıyor
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
zaten benim sorunumda budur
.

Daha önce rom yükledin kullandın mı sorunsuz olarak? G2 lerde toplama cihaz çok oluyor

Reelpereat ustam tabiki bende şuan 2 adet lg 2 mevcut yalınız bende bunu niye bu hataıyı vedığını anlayamadım cünkü cihaz naormal yükleme yaoıyor recover mode yalınız yeniden başlatığımda cihaz açılmıyor yene recoer mode gerı gelıyor ve dawland mode geremıyorum cihaz yene recover mode dönıyor sornda burda içte bunu bilen ne olduğunu veya hangi dosya lazımdır nasıl kurtarcağımı bır anlatsa iyi olur.

Başıma hiç gelmedi dediğin durum. Kdz ile stock rom yüklemeyi denedin mı? Burda .İmg leri tek tek fastboot ile yenileyerek download moda alabilirsin. Cloudy romlari stock tabanlı oluyor onları deneyebilirsin.

ile telim canlandı
Team Viewer uzaktan bağlandı ve yaptı hepınıze teşkürler.

evet tot le yaptı ama herkes yapacağı sanmam çok emek verdı.