D darksilwer Original poster Kayıtlı Üye 16 Şub 2015 18 0 23 Ocak 2016 #1 Telefon acilmiyor lg yazisinda kaliyor sol ust köşede booting error ve sertifika hatasi gibi bisey yaziyor yardim lütfen.
Telefon acilmiyor lg yazisinda kaliyor sol ust köşede booting error ve sertifika hatasi gibi bisey yaziyor yardim lütfen.
TalhaGrgn9 Aktif Üye 26 Ocak 2015 439 135 Cihaz Sony Xperia XZ ROM Stock Nougat 26 Ocak 2016 #4 Cvp: Lg optimus g pro booting error darksilwer' Alıntı: Telefon acilmiyor lg yazisinda kaliyor sol ust köşede booting error ve sertifika hatasi gibi bisey yaziyor yardim lütfen. Genişletmek için tıkla ... 1- Cihaz Download Moduna Giriyor Mu? 2- Cihaz Recovery Moduna Giriyor Mu? (Custom Olmalı) Bu İki Durumda Çalışmıyorsa Cihazı Garantiye Verin.
Cvp: Lg optimus g pro booting error darksilwer' Alıntı: Telefon acilmiyor lg yazisinda kaliyor sol ust köşede booting error ve sertifika hatasi gibi bisey yaziyor yardim lütfen. Genişletmek için tıkla ... 1- Cihaz Download Moduna Giriyor Mu? 2- Cihaz Recovery Moduna Giriyor Mu? (Custom Olmalı) Bu İki Durumda Çalışmıyorsa Cihazı Garantiye Verin.