akifkulak Original poster Aktif Üye 5 Nis 2015 280 78 27 Kayseri Cihaz Mi note 3 ROM Eu rom 15 Eyl 2017 #21 BlackSlayer' Alıntı: En üsttekini indirip kurdum, vioer vb. Vardı, alttaki zipin ne farkı var? Genişletmek için tıkla ... Biri inistall diğeri unistall; kurulum ve silmek için zipler Son düzenleme: 15 Eyl 2017
BlackSlayer' Alıntı: En üsttekini indirip kurdum, vioer vb. Vardı, alttaki zipin ne farkı var? Genişletmek için tıkla ... Biri inistall diğeri unistall; kurulum ve silmek için zipler
BlackSlayer Aktif Üye 5 Ara 2015 377 33 İstanbul Cihaz Gmd2 mini-Etab 5 15 Eyl 2017 #22 Muhammed Akif Kulak' Alıntı: Biri inistall diğeri unistall; kurulum ve silmek için zipler Genişletmek için tıkla ... İrc Link: Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. şundan bahsediyorum hocam, inistall uninistall i biliyoruz az çok xd
Muhammed Akif Kulak' Alıntı: Biri inistall diğeri unistall; kurulum ve silmek için zipler Genişletmek için tıkla ... İrc Link: Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. şundan bahsediyorum hocam, inistall uninistall i biliyoruz az çok xd
akifkulak Original poster Aktif Üye 5 Nis 2015 280 78 27 Kayseri Cihaz Mi note 3 ROM Eu rom 16 Eyl 2017 #23 BlackSlayer' Alıntı: En üsttekini indirip kurdum, vioer vb. Vardı, alttaki zipin ne farkı var? Genişletmek için tıkla ... Biri inistall diğeri unistall kurul ve silmek için zipler BlackSlayer' Alıntı: İrc Link: Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. şundan bahsediyorum hocam, inistall uninistall i biliyoruz az çok xd Genişletmek için tıkla ... Bu viper irc yani sağlam kayıtlı ekolayzır ayarı bunu viper dosyasina atcan Tepkiler: seyits ve BlackSlayer
BlackSlayer' Alıntı: En üsttekini indirip kurdum, vioer vb. Vardı, alttaki zipin ne farkı var? Genişletmek için tıkla ... Biri inistall diğeri unistall kurul ve silmek için zipler BlackSlayer' Alıntı: İrc Link: Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. şundan bahsediyorum hocam, inistall uninistall i biliyoruz az çok xd Genişletmek için tıkla ... Bu viper irc yani sağlam kayıtlı ekolayzır ayarı bunu viper dosyasina atcan
S seyits Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 97 21 50 Ankara Cihaz Gm 5 Plus Dual ROM ResurrectionRemix-N-v5.8.2 13 Eki 2017 #24 Muhammed Akif Kulak' Alıntı: Biri inistall diğeri unistall kurul ve silmek için zipler Bu viper irc yani sağlam kayıtlı ekolayzır ayarı bunu viper dosyasina atcan Genişletmek için tıkla ... Tam olarak atacağımız Viper dosya yolunu yazabilir isen sevinirim, kardeşim
Muhammed Akif Kulak' Alıntı: Biri inistall diğeri unistall kurul ve silmek için zipler Bu viper irc yani sağlam kayıtlı ekolayzır ayarı bunu viper dosyasina atcan Genişletmek için tıkla ... Tam olarak atacağımız Viper dosya yolunu yazabilir isen sevinirim, kardeşim