O OguzhanBiyik Original poster Kayıtlı Üye 12 Nis 2018 1 0 28 Cihaz Huawei Mate 10 Lite ROM Stock 12 Nis 2018 #1 Merhaba Huwei Mate 10 Lite cihaziniyl yeni aldim root dosyalri ve onerebileceginiz bir rom var mi ? Bulamadim bir turlu
Merhaba Huwei Mate 10 Lite cihaziniyl yeni aldim root dosyalri ve onerebileceginiz bir rom var mi ? Bulamadim bir turlu
D Dr.Techno™ Yönetici 5 Şub 2015 1,747 1,601 25 Kütahya Cihaz Meizu 15+/ZTE Axon 7 ROM Flyme 8/MiFavor 5.2 13 Nis 2018 #2 OguzhanBiyik' Alıntı: Merhaba Huwei Mate 10 Lite cihaziniyl yeni aldim root dosyalri ve onerebileceginiz bir rom var mi ? Bulamadim bir turlu Genişletmek için tıkla ... Forum da Root konusu yok ama Xda dan rahatlıkla bulabilirsiniz.
OguzhanBiyik' Alıntı: Merhaba Huwei Mate 10 Lite cihaziniyl yeni aldim root dosyalri ve onerebileceginiz bir rom var mi ? Bulamadim bir turlu Genişletmek için tıkla ... Forum da Root konusu yok ama Xda dan rahatlıkla bulabilirsiniz.
sarptan Kayıtlı Üye 13 Mar 2015 78 42 12 Eki 2018 #3 OguzhanBiyik' Alıntı: Merhaba Huwei Mate 10 Lite cihaziniyl yeni aldim root dosyalri ve onerebileceginiz bir rom var mi ? Bulamadim bir turlu Genişletmek için tıkla ... HUAWEİ Mate 10 Lite RNE-L01 İçin Twrp-Root-Xposed-Custom-Stock Rom ve Themes Burada.
OguzhanBiyik' Alıntı: Merhaba Huwei Mate 10 Lite cihaziniyl yeni aldim root dosyalri ve onerebileceginiz bir rom var mi ? Bulamadim bir turlu Genişletmek için tıkla ... HUAWEİ Mate 10 Lite RNE-L01 İçin Twrp-Root-Xposed-Custom-Stock Rom ve Themes Burada.