miui 7

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan inside
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

inside

Original poster
Yasaklı Üye
12 Ağu 2015
16
2
arkadaşlarduyduklarıma göre miui 7 ağostus ayında yayınlayacaklarmış iki soru var

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

1-acaba doğrumu yoksa kafa mı dolduruyorlar
2-doğruysa discovery e portlanırmı

alttaki linke bakınız: http://en.miui.com/thread-143952-1-1.html

maraza' Alıntı:
Miui daha stabil 6 çıkardıda 7 kalmış.

evet doğru söyluyorsun adamlar miui 6 beta olarak vermiş stabil olarak vermeden miui 7 ye geçmiş ilginç :thinking:

Gene nasreddin hocadan gidelim. Hoca bir gün eşeğinden düşmüş, bakmış herkes gülüyor, zaren inecektim demiş. 6 yemeyince zaten 7 yi yapacaktık diyorlar. Ben böyle bitmez bir rom görmedim. Her hafta düzeltiyorlar hala bozuk. ?

Madem stabildir neden her hafta düzeltiliyor? Nasıl olurda bir rom hiç bitmez. Yapıldığından bu yana bilmem kaç sene geçmiş romun nasıl olurda 6. Versiyonunda hala kilit ekranına düzeltme yapılır. Nasıl bitmeyen bir kilit ekranıdır.

maraza' Alıntı:
Madem stabildir neden her hafta düzeltiliyor? Nasıl olurda bir rom hiç bitmez. Yapıldığından bu yana bilmem kaç sene geçmiş romun nasıl olurda 6. Versiyonunda hala kilit ekranına düzeltme yapılır. Nasıl bitmeyen bir kilit ekranıdır.

Xiaominin Mi Cihazları Stabil Miui Ile Geliyor Her Haftada Güncellenmiyor , Her Hafta Güncellenen Beta Yani Geliştirici Sürmüdür :)

Xiaomi alıyorsun miui kullanıyorsun arayüz miui 7 iyi tamam hoş, facebooka giriyorsun tak materyal arayüz. Gmaile giriyorsun yine aynı şekilde.
Demek istediğim aosp android haricinde android arayüzü kullanırsan cihazda bir bütünlük olmuyor. Bu da beni rahatsız ediyor ne yalan söyleyeyim :D

2.5 aydır miui dayım çok memnunum 
Discovery bilmem ama discovery 2 mini için en ideal ROM miu6 :popcorn:

edit: miui 6 stabil çıkmış
araştırdım redmi note 3g için miui 6.6.1.0 çıkmış (yeni güncelleme) miui portlamasını bilen portlayabilir
http://bigota.d.miui.com/V6.6.1.0.KHDMICF/miui_HMNoteWGlobal_V6.6.1.0.KHDMICF_2cd3e1148c_4.4.zip