TeşekkürlerPubg şuan sadece belli işlemcileri desteklemektedir rom değiştirmek birşeye yaramaz dokunmatik sıkıntısı içinse bukle.prop a ekleme yapmanız gerekmekte kodları şuanda bulamadım bulunca atarım
Kardeşim dokunmatik nasıl daha iyi yaparım 5dakkaya bir gidiyorPubg şuan sadece belli işlemcileri desteklemektedir rom değiştirmek birşeye yaramaz dokunmatik sıkıntısı içinse bukle.prop a ekleme yapmanız gerekmekte kodları şuanda bulamadım bulunca atarım
Dostum bunu yapmadan önce build.prop u yedekle bilmiyorsan twrp üzerinden Back-Up alTeşekkürler
[doublepost=1522338459,1522040253][/doublepost]
Kardeşim dokunmatik nasıl daha iyi yaparım 5dakkaya bir gidiyor
BunDostum bunu yapmadan önce build.prop u yedekle bilmiyorsan twrp üzerinden Back-Up al
Build.prop a gir ve şunları ekle ardından yeniden baslat
touch.pressure.calibration=amplitude
touch.size.calibration=geometric
touch.size.scale=100
touch.pressure.scale=0.001
debug.gr.numframebuffers=3
Dostum bunu yapmadan önce build.prop u yedekle bilmiyorsan twrp üzerinden Back-Up al
touch.size.scale=100
Kardesim bu kodları direk build propa kopyala yapıştır mı yapiyimDostum bunu yapmadan önce build.prop u yedekle bilmiyorsan twrp üzerinden Back-Up al
touch.size.scale=100
Play store da Root Essentials adlı bi uygulama var ondan yaparsan çok daha iyi olur ve "=" den sonrasını değer kısmına ekleyeceksin sonra resetle ve bu sorun çözülecekBun
Kardesim bu kodları direk build propa kopyala yapıştır mı yapiyim
Kardesim son bisey sorcam ben bu kodları toplucamı kopyala yapıştır yapiyim tek tekmiPlay store da Root Essentials adlı bi uygulama var ondan yaparsan çok daha iyi olur ve "=" den sonrasını değer kısmına ekleyeceksin sonra resetle ve bu sorun çözülecek
[doublepost=1522509849,1522509746][/doublepost]sorun çözüldüğünde bana bildirirsen ve alttaki beğen tuşuna basarsan mutlu olurum
build.prop u yeterince iyi bilmiyorum ama dediğim yöntem sadece 1 dakikanı alacak ama en sağlıklı olanı bu çünkü direk yapıştırırsan sıkıntı çıkabilirKardesim son bisey sorcam ben bu kodları toplucamı kopyala yapıştır yapiyim tek tekmi
Tamam o zaman tek tek yapıdan ekle kısmına esittiri dahil ediyoruz demi. Değer kısmınada esittirden sonrasınıbuild.prop u yeterince iyi bilmiyorum ama dediğim yöntem sadece 1 dakikanı alacak ama en sağlıklı olanı bu çünkü direk yapıştırırsan sıkıntı çıkabilir
Kardesim Allah razı olsun sorunu çözdün bundan sonra takipcinim bu arada bunu sorun çözüm kısmında paylassana çogu custom romda bu sorun varbuild.prop u yeterince iyi bilmiyorum ama dediğim yöntem sadece 1 dakikanı alacak ama en sağlıklı olanı bu çünkü direk yapıştırırsan sıkıntı çıkabilir
Allah hepimizden razı olsun kardeşim, en yakın sürede bunu paylaşıcamTamam o zaman tek tek yapıdan ekle kısmına esittiri dahil ediyoruz demi. Değer kısmınada esittirden sonrasını
[doublepost=1522515643,1522511104][/doublepost]
Kardesim Allah razı olsun sorunu çözdün bundan sonra takipcinim bu arada bunu sorun çözüm kısmında paylassana çogu custom romda bu sorun var