Mobil Pubg sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rasit12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rasit12

Original poster
Kayıtlı Üye
21 Mar 2018
5
3
26
Cihaz
E tab 5
Şuanda lolipop power gamer dökümü kullanıyorum ve playstoredada Pubg gözükmüyor internetten alışveriş kurdum çalışmadı Pubg oynayabileceğini bı rom varmı. Ve Romda 5 dakikaya bir dokunmatik çalışmıyor çözümü nedir

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: OyuncuBurakTR
Pubg şuan sadece belli işlemcileri desteklemektedir rom değiştirmek birşeye yaramaz dokunmatik sıkıntısı içinse bukle.prop a ekleme yapmanız gerekmekte kodları şuanda bulamadım bulunca atarım

Pubg şuan sadece belli işlemcileri desteklemektedir rom değiştirmek birşeye yaramaz dokunmatik sıkıntısı içinse bukle.prop a ekleme yapmanız gerekmekte kodları şuanda bulamadım bulunca atarım
Teşekkürler
[doublepost=1522338459,1522040253][/doublepost]
Kardeşim dokunmatik nasıl daha iyi yaparım 5dakkaya bir gidiyor

• Like
Tepkiler: EneSDrq
Teşekkürler
[doublepost=1522338459,1522040253][/doublepost]
Kardeşim dokunmatik nasıl daha iyi yaparım 5dakkaya bir gidiyor
Dostum bunu yapmadan önce build.prop u yedekle bilmiyorsan twrp üzerinden Back-Up al
Build.prop a gir ve şunları ekle ardından yeniden baslat

touch.pressure.calibration=amplitude
touch.size.calibration=geometric
touch.size.scale=100
touch.pressure.scale=0.001
debug.gr.numframebuffers=3

• Like
Tepkiler: rasit12
Dostum bunu yapmadan önce build.prop u yedekle bilmiyorsan twrp üzerinden Back-Up al

touch.size.scale=100
Bun

touch.size.scale=100

touch.size.scale=100
Kardesim bu kodları direk build propa kopyala yapıştır mı yapiyim

Bun

Kardesim bu kodları direk build propa kopyala yapıştır mı yapiyim
Play store da Root Essentials adlı bi uygulama var ondan yaparsan çok daha iyi olur ve "=" den sonrasını değer kısmına ekleyeceksin sonra resetle ve bu sorun çözülecek
[doublepost=1522509849,1522509746][/doublepost]sorun çözüldüğünde bana bildirirsen ve alttaki beğen tuşuna basarsan mutlu olurum

• Like
Tepkiler: rasit12
Play store da Root Essentials adlı bi uygulama var ondan yaparsan çok daha iyi olur ve "=" den sonrasını değer kısmına ekleyeceksin sonra resetle ve bu sorun çözülecek
[doublepost=1522509849,1522509746][/doublepost]sorun çözüldüğünde bana bildirirsen ve alttaki beğen tuşuna basarsan mutlu olurum
Kardesim son bisey sorcam ben bu kodları toplucamı kopyala yapıştır yapiyim tek tekmi

build.prop u yeterince iyi bilmiyorum ama dediğim yöntem sadece 1 dakikanı alacak ama en sağlıklı olanı bu çünkü direk yapıştırırsan sıkıntı çıkabilir
Tamam o zaman tek tek yapıdan ekle kısmına esittiri dahil ediyoruz demi. Değer kısmınada esittirden sonrasını
[doublepost=1522515643,1522511104][/doublepost]
build.prop u yeterince iyi bilmiyorum ama dediğim yöntem sadece 1 dakikanı alacak ama en sağlıklı olanı bu çünkü direk yapıştırırsan sıkıntı çıkabilir
Kardesim Allah razı olsun sorunu çözdün bundan sonra takipcinim bu arada bunu sorun çözüm kısmında paylassana çogu custom romda bu sorun var

• Like
Tepkiler: EneSDrq
Tamam o zaman tek tek yapıdan ekle kısmına esittiri dahil ediyoruz demi. Değer kısmınada esittirden sonrasını
[doublepost=1522515643,1522511104][/doublepost]
Kardesim Allah razı olsun sorunu çözdün bundan sonra takipcinim bu arada bunu sorun çözüm kısmında paylassana çogu custom romda bu sorun var
Allah hepimizden razı olsun kardeşim, en yakın sürede bunu paylaşıcam :)