scaniaman0102' Alıntı:Ben telefonu telefonuna verdim vuruş bulunduğu için custom rom vardı geri kitkata döndü ben repertation yapacağım fakat nasıl yüklediğini bilmiyorum ve hangi durumda olduğunu bunu nasıl ogrenebiliriz
Telefoncu geri kitkata çevirmiş fakat nasıl çevirdiğini bilmiyorum Sp Flash tool lamı yaptı bilmiyorum yani ve 8094 sürümümü olup olmadigini bilmiyorum nasıl ogrenebiliriz
scaniaman0102' Alıntı:Hocam derleme numarasında v8094 yazıyorsa ozel surumu indirecegim dogrumu
By.TRabZonLu™' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Telefonum 4gblik modeli v8094 sürümüne sahip. Telefonu kingroot ile Root yapcam ardından Root yetkilerini programa verip 2gblik olan bölümü yuklicem. Fakat ben yedek almak istemiyorum benim için önemli degil. Ardından normal stock recovery e girip wipeleri yapcam. Sonra telefon açılacak. Eğer hafıza sıfır ise ayarlardan telefon hafızasını sifirlicam. Bu şekilde yapmam doğru mudur?
Tam yedek alamıyorum 4gblik modeli. Veri kısmını es geçsem fark eder mi sistem imei falan yedeklesem sadece. Twrp kurdum siz öyle deyince. Bir de Boot menüsünde kalma ihtimali var mıdır. Oldu da kalırsa eski haline gelmesi için Twrp den restore etmem yeterli midirOrochi™' Alıntı:By.TRabZonLu™' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Telefonum 4gblik modeli v8094 sürümüne sahip. Telefonu kingroot ile Root yapcam ardından Root yetkilerini programa verip 2gblik olan bölümü yuklicem. Fakat ben yedek almak istemiyorum benim için önemli degil. Ardından normal stock recovery e girip wipeleri yapcam. Sonra telefon açılacak. Eğer hafıza sıfır ise ayarlardan telefon hafızasını sifirlicam. Bu şekilde yapmam doğru mudur?
Yedek almanızın Nedeni imei Silinme ihtimali içindir
almayacaksanız karar sizin işlemi yazdığınız şekilde yapabilirsiniz.
By.TRabZonLu™' Alıntı:Tam yedek alamıyorum 4gblik modeli. Veri kısmını es geçsem fark eder mi sistem imei falan yedeklesem sadece. Twrp kurdum siz öyle deyince. Bir de Boot menüsünde kalma ihtimali var mıdır. Oldu da kalırsa eski haline gelmesi için Twrp den restore etmem yeterli midir