Tmp341
Aktif Üye
waqar889643' Alıntı:any one know ? hwo. can i install DTS sound in my rom ?? in gm discovery ???
You should ask this in the title of which rom you're using.
waqar889643' Alıntı:any one know ? hwo. can i install DTS sound in my rom ?? in gm discovery ???
exper123' Alıntı:Benim telefonum 4 gb modeli. Firmanın çıkardığı 4.4.2 KK kurulu. Root gibi şeyler yok. Sürekli depolama yetersizliğinden sıkıntı yaşıyorum. Uygulama kurarkende önemli olan Sistem Boş Alan kısmının boyutunun yüksek olması. Yani bana bu lazım. Zaten mağazadan uygulama kurmam imkansız. Başka sitelerden apk ile kurabiliyorum. Yoksa depolama yetersiz diyor. 16 GB hafıza kartım var. Şimdi bu depolama olayından kurtulmam için hangisini yapmak gerekir ? En iyi seçenek hangisidir ? Bu hafıza yükseltme olayı için hafıza kartından boyut mu atanıyor ? Ayrıca risk oranı nedir ?
exper123' Alıntı:Konu biraz düzensiz ve birçok seçenek var. Hangisini yapmam gerekiyor anlayamadım. 4 GB modeli olduğu için 4 GB olan seçeneklerden birini yapıyoruz fakat herbirinin boyutları farklı. Bunları neye göre seçmek gerekiyor. Alt alta birçok anlatım var gibi geldi bana.
exper123' Alıntı:Kusura bakmayın biraz riskli bir iş olduğu için emin olmak istiyorum.
Thorny' Alıntı:işlemi uygulucam fakat [font='Open Sans', sans-serif]v8094 [/font]olayında takıldım GMD 16GB gidgat ultimate yüklü
Mesut094914' Alıntı:V8094 olduğunu nasıl anlayacağım?
Incredible™' Alıntı:Mesut094914' Alıntı:V8094 olduğunu nasıl anlayacağım?
cihazda kitkat yüklüyse v8094tür
muratout' Alıntı:merhaba,
son verilen kitkat güncellemesi yüklü telefonda hangi programı kullanmam gerekiyor.
v8094 için olanmı yoksa genel kullanım için olanımı kullanmam gerekiyor cihaz 4gb olan model.
Teşekkürler.
MadloveR' Alıntı:muratout' Alıntı:merhaba,
son verilen kitkat güncellemesi yüklü telefonda hangi programı kullanmam gerekiyor.
v8094 için olanmı yoksa genel kullanım için olanımı kullanmam gerekiyor cihaz 4gb olan model.
Teşekkürler.
Genel kullanım için olanı kullanabilirsiniz.