sedat14356' Alıntı:arkadaşlar ben discovery 2 mini yi bu programda 2 sıradakine tıkladım ve telefon kapantı açılışta general mobile yazısı geldi kaldı daha önce yine bir programla pcye bağlamadan rootlamıştım ne yapmam gerek
dnsshn' Alıntı:Hocam 4gb Stabil Kitkat için Datanın 2 gb dan fazla olduğu bir fix vermeniz mümkün müdür? Miui 7 portlarında malum uygulamaları sd-ext alanına taşıyamıyoruz Data kısmı çabuk doluyor :S
Orochi™' Alıntı:dnsshn Hocam 4gb Stabil Kitkat için Datanın 2 gb dan fazla olduğu bir fix vermeniz mümkün müdür? Miui 7 portlarında malum uygulamaları sd-ext alanına taşıyamıyoruz Data kısmı çabuk doluyor :S
isteğin birazcık imkansız : dahili sd de dataya ekleyecek yer yok
1 gb system ve 2 gb datadan yukarısı olmaz kullanmadığın uygulamaları kurmamanı önerrim
custom rom varsa cwm de vardırFearLess' Alıntı:Benim telefon rootlu ve custom rom kurulu. GooglePlay in yeterli alan yok demesinden bıktım açıkçası. Konu biraz karışık geldi bana mazur görün sırayla ne yapmam gerektigini anlatacak biri varsa çok makbule geçer.
UmutTR' Alıntı:Telefondaki uygulamaları ya da dosyaları yedeklemeden bu işlemi yapmak için, yani tüm ayarlar ve dosyaların silinmesi için Custom Recovery kurmaya gerek var mı? Custom Recovery'nin amacı sadece uygulama ve ayarları mı yedeklemek, yoksa farklı fonksiyonları da var mı?
Not: 4 GB Discovery kullanıyorum, telefonum rootlu ve stok ROM var.
hokkabaz_1905' Alıntı:arkadaşlar bi sorum olcak. benim telefon 4gb kitkat rootlu değil. bu işlemi yazılım yükseltmedeki ebr dosyalarını değiştirerek yapmak istiyorum. şöyle bi durum var yazılım yükseltmede sadece EBR1 ve EBR2 var. ama bu apk yı winrarla açtığımda assets klasöründe 5er seçenek var. 2 gb data olan seçenek hangileri? çok fazla bilgim yok kusura bakmayın.
Orochi™' Alıntı:UmutTR' Alıntı:Telefondaki uygulamaları ya da dosyaları yedeklemeden bu işlemi yapmak için, yani tüm ayarlar ve dosyaların silinmesi için Custom Recovery kurmaya gerek var mı? Custom Recovery'nin amacı sadece uygulama ve ayarları mı yedeklemek, yoksa farklı fonksiyonları da var mı?
Not: 4 GB Discovery kullanıyorum, telefonum rootlu ve stok ROM var.
Custom recovery amacı mevcut romunuzu ve verilerinizi yedeklemeniz sorunsuz olarak cihazı açmanız içindir
bazen partition işleminden sonra cihaz açılmayabilir bu sorunu yaşamamak için konuda yazan işlemlere uymanızı önerrim
hokkabaz_1905' Alıntı:arkadaşlar bi sorum olcak. benim telefon 4gb kitkat rootlu değil. bu işlemi yazılım yükseltmedeki ebr dosyalarını değiştirerek yapmak istiyorum. şöyle bi durum var yazılım yükseltmede sadece EBR1 ve EBR2 var. ama bu apk yı winrarla açtığımda assets klasöründe 5er seçenek var. 2 gb data olan seçenek hangileri? çok fazla bilgim yok kusura bakmayın.
ilk mesajı okumuyorsunuz orada yazmışım apk içindeki dosyaların karşışıklarını
SLOT1 m5 - e5
SLOT2 m1 - e1
SLOT3 m2 - e2
SLOT4 m25 - e25
SLOT5 m3 - e3
E Yazan Dosyalar EBR1 dir
M Yazan Dosyalar EBR2 dir
sen v8094 repartition uygulaması içinden m1 ve e1 dosyalarını alıcaksın .