Mortal Kombat X

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atakan58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

Atakan58

Original poster
MKX.jpeg

Oyunun mobil versiyonu Ios ve Andoid için indirilebilir durumda.
Ben kendi Discovery cihazımda denedim. Gerçekten oyun çok başarılı. Özellikle "Fatality"ler :D
Size de denemenizi öneririm. 

Webtekno'nun incelemesini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?t=67&v=Eb6vDbH5h_4[/video]
----------------------------------------
W8ptgc0gZ0tV5wGkgrc4jTJ8pXoWDBvHFTaIrNa4Gl9eoG_OhQ2OyqGDUUzPD9F11TRg=h900-rw

wHtVP4r1w8UNP5BZqzgSLMech8YERwMvpXi9WDGemFO7y22ixLCdySZCxluQnI-R4NCI=h900-rw

01GIokyyyWaK60CShZ6JH_nUWrohnc834NHUtg2cq6Ki-9fJjQpYkMWHoDnjOr64ig=h900-rw

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

-----------------------
v1.1.3

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

[24.5MB] - OBB Eski Sürümle Aynı

-----------------------
v1.1.1

[24.49MB]
 [952.18MB]

-----------------------
v1.1.0

[24.47MB]
 [952.18MB]

FATALITY nasıl yapılıyor harbi bilen var mı ? oyunun ilk başında ilk savaşta bi kere oldu sonra hiç olmadı

kiLLa.hkN' Alıntı:
Bizim discoverylerde kasar mı ki?

Fatality falan olunca tekleme oluyor sadece. Birazda grafik düşük o kadar :)

Bünyamin Çanga' Alıntı:
FATALITY nasıl yapılıyor harbi bilen var mı ? oyunun ilk başında ilk savaşta bi kere oldu sonra hiç olmadı

Bende birkaç kez oldu. Açıkçası kombinasyonları tam bilmiyorum... Deneye deneye :D

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gQNqGb0PG4Q[/video]

atakan58' Alıntı:
kiLLa.hkN' Alıntı:
Bizim discoverylerde kasar mı ki?

Fatality falan olunca tekleme oluyor sadece. Birazda grafik düşük o kadar :)

Bünyamin Çanga' Alıntı:

Bende birkaç kez oldu. Açıkçası kombinasyonları tam bilmiyorum... Deneye deneye :D

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gQNqGb0PG4Q[/video]

Yetenek seviyesine bakıyor daha 1.seviye benim o yüzden gelemedim fatalityler oyunun arada bizi avutmak için verdiği bonus karakterler ile oluyor sadece :D yetenek seviyesini artirabildigimde yazarım :D

Fatality Boss savaşların da oluyor sadece maalesef:yorgun:
Oyunu Baya Kastım Ben :)

EDİT; güncel versiyon 1.1.2

TalhaGrgn9' Alıntı:
Fatality Boss savaşların da oluyor sadece maalesef:yorgun:
Oyunu Baya Kastım Ben :)

EDİT; güncel versiyon 1.1.2

Yeni güncellenmiş. Henüz upload edilmemiş. Konuyu güncellerim teşekkürler.

G2'ye uyumlu değilmiş  O_o :adyo:

Düzenleme: Şimdi Google Play'de göründü. Hemen indiriyorum. Mortal Kombat candır.

Uygulama Türkiyede Yok Maalesef PowerVR sürümünüde G2 ye kurmayın Mübarek:angel:

Bende İnferno Scorpion Grandmaster Sub-Zero Ve A-List Jonny Cage var:goodbye: nickim TalhaGrgn9

Tabiki MC5 Forever :) 56 lvlim ya :P Nick: [RED]TalhaGrgn9

Ben bi türlü göremedim oyuna apk kurdum android/obb içine data klasörü attım google hesap seçiminden sonra dışarı atiyor

Freedom ile hilesi yapılıyor 22k canı var scorpion un inferno scorpion ;) kapıştıralım

X ray vurmak icin gold karakter 20 .lvl olmak (en az) vede 3.skill i acmak gerek ben Kitanada acsim 3.skill x ray

analizturizm' Alıntı:
Ben bi türlü göremedim oyuna apk kurdum android/obb içine data klasörü attım google hesap seçiminden sonra dışarı atiyor

Kullandığın Rom OS rom ise bu sorunu yaşayabilirsin yada Google Play'den indirmediğimizdendir