yalan söylemeyin öyle bir sorun yok romu 1 aydır kullanıyorum harika bir rom öbür miui 8 den bile güzel. Şarjıda süper sorun romdaysa tableti kapatın şarj edin yada başka roma geçin aynı sorun devam ediyorsa sorun sizin tabletinizdedir. Ama bu yazılımla ilgili değil.[doublepost=1501543093,1501543053][/doublepost]Bu romdan sonra tabletimin şarjı 8 9 saatte ancak doluyor çözüm yolu nedir acaba
Romla ilgili bir sorun degil bu asderdd in yontemi ile kalibre edebilirsiniz.Beyler rom için teşekkürler.Ekranın dokunmatiği çalışmıyor ne yapabilirim.Bir yardım edin lütfen.Kalem çalışıyor ama ekranın parmakla dokunmatiği çalışmıyor.
Hala cevap bekliyorumBen romu 1 haftadır kullanıyorum fakat tek bir sorunum var ekran döndürme kilitliyken ayarlardan wifi ayarlarına girince ekran dikey oluyor bu sıkıntıyı nasıl halledebilirim? Bir de bildirim çubuğundaki kısa yolları düzenleme gibi bir şansım var mı?
bu sorun bende de var nasıl kaldıracağız sanal tuşları?ya allah icin kac defadir bisey yaziyorum kimse cevaplamiyor allahini seven şu alttaki sanal tuslarin fixini versin ya niye sanal tus ekliyorsun allahini seversen hocam lutfen su sanal tuslari kapatmayi goster es dosyadan qemu felan sil diyosan kac defa denedim olmadi hocam lutfen yardim edin ya sirf bu yuzden yuklemiyorum romu
es dosya yöneticisine root izni verin. system/build.prop dosyasını açın düzenleme seçeneğine tıklayın. Ve qemu.hw.mainkeys=0 yazan yeri bulun. 0 yazan yeri bir yapın. Ve çıkın kaydedilsin mi diye sorucak kaydet diyin ve kapatıp açın tableti artık sanal tuş yok. K.b internet fakirik. Bu arada rom nasıl?ya allah icin kac defadir bisey yaziyorum kimse cevaplamiyor allahini seven şu alttaki sanal tuslarin fixini versin ya niye sanal tus ekliyorsun allahini seversen hocam lutfen su sanal tuslari kapatmayi goster es dosyadan qemu felan sil diyosan kac defa denedim olmadi hocam lutfen yardim edin ya sirf bu yuzden yuklemiyorum romu
es dosya yöneticisine root izni verin. system/build.prop dosyasını açın düzenleme seçeneğine tıklayın. Ve qemu.hw.mainkeys=0 yazan yeri bulun. 0 yazan yeri bir yapın. Ve çıkın kaydedilsin mi diye sorucak kaydet diyin ve kapatıp açın tableti artık sanal tuş yok. K.b internet fakirik. Bu arada rom nasıl?Admin Bey sanal tuşları nasıl kaldırabilirim ?
[doublepost=1503932557,1503932420][/doublepost]
bu sorun bende de var nasıl kaldıracağız sanal tuşları?
1.cevap dönme sorunu yoktur. Bazı uygulamalar dik modda ayarlanmış dikey moda geçiyor o yüzden. Apk editlemede pro değilim isteyen düzeltebilir.Öncelikle rom çok iyi, gerek şarj süresi gerek performans açısından. Birkaç sorum olacak;
1. Sorum: yan dönme meselesi çok sinir bozucu bunu fixleyebilir misiniz? Dik modda kalem düzgün çalışmıyor.
2. Sorum: ayarlar kısmında düzenleme yapıp ayarlar başlangıç ekranını wifi yapma imkanınız varmı?
3. Sorum: yine ayarlarda arama kısmı bozuk düzeltebilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleme: bir de yatay modda kullanım iyileştirirse çok güzel olur (dikey dönmelerin olmaması vs)
herkese merhaba
eski bir miui ci olarak bu romu görür görmez kurmak için kolları sıvadım
Kurulum kısmı gelmedi bende hata nerede anlamadım
sürekli olrak adroid.process.acore işlemi durdu diyip hata bildirimi yapmaya çalışıyor
yardımcı olursanız sevinirim
Kolay gelsin
Son sürüm twrp kullanın ve
mounta(bağlaya) gir otg bellek hariç tüm seçenekleri işaretle ve geri gel. ikinci olarak ise wıpe(sıfırla-temizlik)) kısmına gir ve oradanda advanced wıpe(gelişmiş sıfırla-temizlik) kısmına gir.
karşına gelen seçeneklerden dalvik cache - cache - system - data yı işaretleyin ama internal stroage ve otg belleği işaretleme,
ardından alttaki (kaydırma yerinden) butonu sağa doğru kaydırarak tabletini sıfırla.Tekrar mount'a gir system tikini kaldır.İnstall(yükle)den romu seç yükle.
üstad gece gece yardımların için teşekkür ederim. bende twrp son sürüm yüklü ( yükleyne kadar akla karayı seçtim ama neyse )
Adımları aktardığın gibi yaptım. Kurulum tamamlandı şuan yeniden başlatıyor rom. açılışı sayfada anlatıldığı gibi geldi kurulumu kendim yaptım ve şuan son yeniden başlatmayı da gerçekleştirdim
tekrar tekrar teşekkür ederim
elinize sağlık
tavsiye edeceğiniz başka stabil güçlü rom varsa onuda kurmak denemek isterim
selamlar ve saygılar
Rica ederim ne demek.E-tab5 kullanmadığım için rom önerisinde bulunamam ama her birine göz gezdirip yorumlarda beğenilenleri seçebilirsin.Burda dikkat etmen gereken android sürümü yeni diye romda güzel olucak diye bir şey yok.Ne kadar kişiselleştirme yaparsan o kadar az ekran süresi alırsın.