Es dosya yöneticisine root izni verin daha sonra Cihaz butonuna tıklayın system klasörüne girin build.prop dosyasını açın "qemu.hw.mainkeys=0" bu kodu bulun 0 değerini 1 yapın.Teşekkürler, yeni yükledim gözüme çarpan herhangi bir problemi yok.
Ekrandaki tuşları nasıl deaktif hale getirebilirim, fiziksel tuş varken gerek yok onlara.
Xposed yüklü geliyor kardeşim.Bir şey sorucam bu Roma tema ekleyebilirmisin yada xposed uygulamasında varmi
Bu romda kullandığın uygulamaları son uygulamalardan kullanımda olduğun halde kapatabiliyorsun. Bazı uygulamarın dik ekranda açılması sorun değil onu miui öyle ayarlamış dikey çalışıyor.Hocam ben önceki konudaki xiami romunu kurdum bu rom ile şimdiki rom arasında fark var mı ? (Şuanki kullandigim romda sekme kapatamama sorunu var nasil duzeltilir ?) Ve surekli uygulama yan donuyor duzeltilme sansi var mi) cevaplarsaniz sevinirim admin bey :emoji_grinning:
Bende de başta açılmadı ama 30-45dk sonra açıldı ..Merhaba romu indirdim ancak dediğiniz yolları izledim rom açılmıyor fixlemede problem var
Bende de başta açılmadı ama 30-45dk sonra açıldı ..
Yok siz ne yaptınız ya 30 dk bulması mümkün değil. Tabletler tarihi esermi oldu.Merhaba romu indirdim ancak dediğiniz yolları izledim rom açılmıyor fixlemede problem var
Evet bu rom en son sürüm. Beta verssiyon. Diğeri stable sürüm. Bu rom daha iyi bence data yi temizlemek zorundasiniz. Yoksa durdu hatasi alirsiniz.Ayyıldız™, 3 sorum olacak,
1- İlk olarak bu romu yüklemeden önce tableti sıfırlamak zorundamıyım ? İçindeki uygulamalar kalsa sıkıntı yaratır mı?
2- Birde forumda 2 ayrı konu var MIUI 8 ile ilgili en son SIKINTISIZ sürüm bu konudaki değilmi?
Biraz ugras acilmasi lazim elini degisik yerlere kaydir acildimi temayi özelestir de kilit ekranini her zaman default yapin.Ayyıldız™ Usta şu temalar bölümüne bi çare bul, önceden kilit ekranını kaydırarak açmaya ayarlamıştım, öyle açılıyordu temalar şimdi bi tema yükledim oda açılmıyor yardım et ..
Sim kart takılı olmadıuğı için o yazıyı düzenliyemezsiniz xiaomi cihazlardada öyledir simkart takmazsanız yazı editleyemezsiniz. Uçak moduna alırsanız gider o yazı. 2.sorun için içinde ekran kaydedici ayarlarına girin ve çözünürlüğü düşürün.Ayyıldız™ usta bide sağ üstteki sim kart isminin yerine ayarlardan başka yazılar yazabildiğimiz seçenek malesef çalışmıyor, onuda bi fixlesek çünkü miui yı miui yapan nadir güzel özelliklerden birisi bi bakarsan sevinirim, Bide ekran kaydedicisi çalışıyormuş gibi kaydediyor ama çekilen video ne izlenebiliyor nede adam akıllı kaydediliyor onada sana zahmet bi bak
Maalesef açılışta ilk öyle oluyor.Selamun aleyküm, ben romu yükledim sorunsuz açıldı açılır açılmaz ekran dikey oldu sihirbaz kısmında, kalemi sağa götürünce imleç yukarı, sola götürünce aşağı gidiyor normalde sistemi yatay erkanmış gibi algılıyor ileriyi seçemiyorum ondan dolayı sebebi ne olabilir acaba
Videolar sorunsuz kasma yok yeşil ekran yok süper rom bu.Cok saol kadir :emoji_slight_smile: romun finalini gorduk sukur hatada yok artik rahat kafayla filim izleye bilirim
Bu uygulamanın açılması öyle ayarlanmış telefonlar dikey ekranda çalıştığı için tablette olmuyor. Tablet yatay çalışıyor.Merhaba benim sorularım olacaktı ben romu yükledim ama galeri yok bazı uygulamalarda müzik vs gibi açtığımda ekran otomatik olarak dönüyor bunu nasıl çözebiliriz ?