kısın suda yüzen adam123
Kayıtlı Üye
bildirim çubuğundaki profil resimi değişmiyor :/
zip is file corrupt! hatası alıyorum romu flaşlarken crackling twrp kullanıyorum
Detaylı araştırmadan sonra GM 4G'nin MSM8916 olduğunu öğrendim içime bi su serpildiHocam bunu MSM8916'lı işlemciye kurabilirmiyim ?
Eski bir gapps paketi kullanıyor olabilirsin.elinize sağlık şöyle bir sorunum var romu ve Gapps paketini yükledim fakat kurulum yapamıyorum "kurulum ekranı sürekli kapanıyor" diye hata veriyor neden acaba?
teşekkür ediyorum deneyeceğimEski bir gapps paketi kullanıyor olabilirsin.
Android 7.1.2'de eski gapps sürümlerinde bahsettiğin sorun mevcut.
Custom romlar daha fazla özelleştirme içeriyor. Ek olarak forumuzda yer alan GM 4G romları 64 Bit olarak veriliyor. Stock roma göre daha fazla performans artışı vaad ediyor.Bu romlar ile stock rom arasında ki fark nedir? Benim stock rom yerine bu romu kurmamı gerektirecek özelliği nedir?
Gece modu özelliği var. GApps Stock veya super flashlarsan pixel ikonlarıda gelir. Zaten RR pixel blue tema ile geliyor.Bi kaç sorum olacak FM Radyo var mı? Gece Modu Özelliği Var mı? Ve uygulama ikonları pixel gibi olan gapps var mı?
Son olarak ise bu romu 7.1.1 üzerine kursam dosyalarım silinir mi? Fotolar vs.?
Custom romlar daha fazla özelleştirme içeriyor. Ek olarak forumuzda yer alan GM 4G romları 64 Bit olarak veriliyor. Stock roma göre daha fazla performans artışı vaad ediyor.
Gece modu özelliği var. GApps Stock veya super flashlarsan pixel ikonlarıda gelir. Zaten RR pixel blue tema ile geliyor.