[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Bir konuda bilgiye ihtiyacım var
5.7.4 sürüm yüklü cihaz arada bir kendi kendine restart ediyor sorun ne olabilir
Teşekkürler

Bana yardımcı olur musunuz romu dediğiniz gibi twrp ile yüklemeye çalışıyorum ama telefonu restart layınca general mobile yazısında donup kalıyor lütfen yardım edin

Bunuda deniyim cynmd14 sarji iyi degil cok yiyo bir iki skntisida var hem

Resurrection Remix Custom ROM'u anlatıldığı gibi adım adım yükledim fakat açılış animasyonunda takılı kaldı ilerlemiyor, ne yapmalıyım ?

Cvp: RE: [OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

ipek' Alıntı:
Resurrection Remix Custom ROM'u anlatıldığı gibi adım adım yükledim fakat açılış animasyonunda takılı kaldı ilerlemiyor, ne yapmalıyım ?

Nougat romdan çekişte sıkıntı olur vendor yüklemen gerek

ezio89' Alıntı:
ipek' Alıntı:

Nougat romdan çekişte sıkıntı olur vendor yüklemen gerek

Nougat romda değil ki, 6.0.1 var nede yükseltme günvellemesi yapmadım henüz ..

ipek' Alıntı:

Konudaki vendor ve modem güncellemerini twrpden yükleyin ardından romu tekrar kurun, konuda anlatılan temizleme işlemlerini doğru bir şekilde yaptığınızdan emin olun. Bu işlemlerden sonra rom açılacaktır.

Asderdd' Alıntı:
ipek' Alıntı:

Konudaki vendor ve modem güncellemerini twrpden yükleyin ardından romu tekrar kurun, konuda anlatılan temizleme işlemlerini doğru bir şekilde yaptığınızdan emin olun. Bu işlemlerden sonra rom açılacaktır.
Dediklerinizi yaptım, önce vendor sonra modem sonra rom en son gapps yükledim ama sorunum aynı, açılış animasyonunda ileri gitmiyor.. :(

ipek' Alıntı:
Asderdd' Alıntı:
Dediklerinizi yaptım, önce vendor sonra modem sonra rom en son gapps yükledim ama sorunum aynı, açılış animasyonunda ileri gitmiyor.. :(

Bendede aynı hata vardı bende bıraktım  ::D EXT4yükledım ::D

@ipek @Mesutc bir yerlerde hata yapıyorsunuz, romu defalarca kez kurdum hiçbir sorun yok.

Zil sesi çalarken ve bir bildirim mesaj geldiğinde telefon kasıyor zil sesi cızırtılı kesik kesik çıkıyor.
Flaşı açtığımda bazen telefon donuyor açıp kapatmadan kendine gelmiyor.