Teşekkürler, iyi çalışmalarEski sürümün üzerine kurabilirsiniz, bazı uygulamalarda "durdu" hatası alırsanız temiz kurulum yapmanız gerek.
Teşekkürler, iyi çalışmalarEski sürümün üzerine kurabilirsiniz, bazı uygulamalarda "durdu" hatası alırsanız temiz kurulum yapmanız gerek.
Cihaz hakkında kısmından ekran görüntüsü alabilir miyimGüncellemeler kontrol edilemiyor hatası alıyorum.
ahanda yeminle aynısını şeyettim sabah@Asderdd bu güncellemeleri full sürüm olarak değilde fix şeklinde veremez misin? Sürekli 350mb indirmek zor olur 50mb 100 mb olsa daha iyi olabilir.
Teşekkürler bunda sorun yokOTA sunucusunda yapılan değişiklikten dolayı RR-N-v5.8.2-20170307-shamrock-Nightly sürümünden önceki sürümlerde OTA'dan güncelleme almak mümkün olmayacaktır.
Mart 2017 güvenlik yamalı son sürümü aşağıdaki linkten indirip OTA güncellemelerini almaya devam edebilirsiniz.
RR-N-v5.8.2-20170307-shamrock-Nightly.zip
Substratum temaları nasıl uygulanıyor?[2017.03.05]
-Nightly güncelleme başladı. Her akşam gelen güncellemeleri OTA'dan kurabilirsiniz.
-OMS desteği eklendi. Google Play'den substratum indirip istediğiniz substratum temasını kurabilirsiniz.
-ROM güncel tabanda yeniden derlendi.
-Kişiselleştirme ve hata düzeltmeleri.
Hata vermez değilmiSıfırlamadan da kurabilirsin.