telefon gitti az once acılınca direk recovery geliyor ne olur yardım edin bir süürü uygulamam var telefondan basştan kurmak istemiyorumAynen TWRP üzerinden veri silmeden kuracaksın. Ezio yanlış yazmış galiba :emoji_slight_smile:
Bende de olmuştu öyle olay. Romu indirmiş ama tamamını indirmemişti. Bende kurdum işte sizinki gibi oldu. Bende Stock Rom kurup sonra bu romu tekrar kurdum. Ama bu kesin çözüm diyemem farklı çözüm olabilirse yöneticiler söylerler.telefon gitti az once acılınca direk recovery geliyor ne olur yardım edin bir süürü uygulamam var telefondan basştan kurmak istemiyorum
magisk su, lucky Pather uygulamasini gormuyor ve Ona root izni vermiyor. Asderd hocam.Magisk kullanın.
evet twrpdenMiui den geçiş yapacağım. Mutlaka kurulması gereken paketler var vendor vs. bunları twrp den mi flashlayacağım romu kurmadan önce. bilgi verebilirseniz teşekkürler.
lucky patcher dışında sorun var mı ?magisk su, lucky Pather uygulamasini gormuyor ve izin vermiy
magisk su, lucky Pather uygulamasini gormuyor ve Ona root izni vermiyor. Asderd hocam.
Aynen öylesurekli güncelleme geliyor dun 3 surmu bugun 4 geldi surekli 500 mb indirmek sikinti hep bu sekilde mi gelecek güncelleme yama seklinxe gelse super olur
surekli güncelleme geliyor dun 3 surmu bugun 4 geldi surekli 500 mb indirmek sikinti hep bu sekilde mi gelecek güncelleme yama seklinxe gelse super olur
Arkadaşlar, bu romda OTG desteği var mı, ya da hangi romda var, nette GM 5 plus otg destekliyor videoları var fakat hepsi marshmallow sürümü, Nougat'ta bu özellik yok sanırım, ben resimdeki gibi bir type-c otg connektor aldım, denedim olmadı, yardım edebilecek var mı?
Ben stock da ve miui de kullandım otg çalısıyor diğer iki romdada. Ama her connector çalışmıyor ben hepsiburadan 13 liaraya almıştım o güzel çalışıyorBir bilgisi olan yok mu?
Kullandığın otg ve diğer aparatların linkini verir misin?Ben stock da ve miui de kullandım otg çalısıyor diğer iki romdada. Ama her connector çalışmıyor ben hepsiburadan 13 liaraya almıştım o güzel çalışıyor
http://www.hepsiburada.com/alfais-al-4698-usb-3-1-type-c-to-otg-cevirici-p-HBV000002Y1GQKullandığın otg ve diğer aparatların linkini verir misin?
sağolasın attım sepetehttp://www.hepsiburada.com/alfais-al-4698-usb-3-1-type-c-to-otg-cevirici-p-HBV000002Y1GQ
Bunu aldım 3.1 dediğine bakmayın 2.0 o kablo ve kalite beklentiniz olmasın. Ama çok güzel çalışıyor. Ben 7-8 çarklı usb bellek taktım hepsi çalışıyor. Gm dosya yöneticisi ile girebiliyorum. Ayrıca arduino vb birkaç tane programlama kartı takıp kullanıyorum.