[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Aynen TWRP üzerinden veri silmeden kuracaksın. Ezio yanlış yazmış galiba :emoji_slight_smile:
telefon gitti az once acılınca direk recovery geliyor ne olur yardım edin bir süürü uygulamam var telefondan basştan kurmak istemiyorum
wipe yapmadan romu tekrar kursam düzelir mi

telefon gitti az once acılınca direk recovery geliyor ne olur yardım edin bir süürü uygulamam var telefondan basştan kurmak istemiyorum
Bende de olmuştu öyle olay. Romu indirmiş ama tamamını indirmemişti. Bende kurdum işte sizinki gibi oldu. Bende Stock Rom kurup sonra bu romu tekrar kurdum. Ama bu kesin çözüm diyemem farklı çözüm olabilirse yöneticiler söylerler.

Miui den geçiş yapacağım. Mutlaka kurulması gereken paketler var vendor vs. bunları twrp den mi flashlayacağım romu kurmadan önce. bilgi verebilirseniz teşekkürler.

Lucky patcherı açın üsteki 3 noktadan ayarları açın.
Aşağıdaki gibi ayarlayıp uygulamayı kapatıp açın.

01mmqV.png

• Like
Tepkiler: recsin ve seyits
Luck patcher disinda hicbir sorun yok, hatta magisksu, supersu dan daha iyi diyebilirim.ilgin icin cok tsk ederim Asderd hocam. Masigksu cok guzel., Bir de rr5.8.2 de, dolby atmos ile tlf nun, uygulama girislerinde ve gezinme tuslarina dokunma Seslerini nasil yukseltebilirim,lutfen yardimci olabilir mi sin, Asderd hocam. 5.7.4 de tlf uygulama girisleri ve gezinti tuslarina basinca cok iyi ses cikiyordu. Bunda da mumkun kilabilir isen sayet cok sevinirim.
[doublepost=1489442002,1489441591][/doublepost]tlf uygulama gecislerinde vs tusun sesleri cok kisik hocam.( tlf konusmasi aramalarindaki tus sesini kastetmiyorum..)

surekli güncelleme geliyor dun 3 surmu bugun 4 geldi surekli 500 mb indirmek sikinti hep bu sekilde mi gelecek güncelleme yama seklinxe gelse super olur

• Like
Tepkiler: kartal2387
surekli güncelleme geliyor dun 3 surmu bugun 4 geldi surekli 500 mb indirmek sikinti hep bu sekilde mi gelecek güncelleme yama seklinxe gelse super olur

Yama şeklinde güncelleme yayınlamak mümkün değil.

Arkadaşlar, bu romda OTG desteği var mı, ya da hangi romda var, nette GM 5 plus otg destekliyor videoları var fakat hepsi marshmallow sürümü, Nougat'ta bu özellik yok sanırım, ben resimdeki gibi bir type-c otg connektor aldım, denedim olmadı, yardım edebilecek var mı?

Bir bilgisi olan yok mu?

Ben stock da ve miui de kullandım otg çalısıyor diğer iki romdada. Ama her connector çalışmıyor ben hepsiburadan 13 liaraya almıştım o güzel çalışıyor
Kullandığın otg ve diğer aparatların linkini verir misin?

Kullandığın otg ve diğer aparatların linkini verir misin?
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bunu aldım 3.1 dediğine bakmayın 2.0 o kablo ve kalite beklentiniz olmasın. Ama çok güzel çalışıyor. Ben 7-8 çarklı usb bellek taktım hepsi çalışıyor. Gm dosya yöneticisi ile girebiliyorum. Ayrıca arduino vb birkaç tane programlama kartı takıp kullanıyorum.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bunu aldım 3.1 dediğine bakmayın 2.0 o kablo ve kalite beklentiniz olmasın. Ama çok güzel çalışıyor. Ben 7-8 çarklı usb bellek taktım hepsi çalışıyor. Gm dosya yöneticisi ile girebiliyorum. Ayrıca arduino vb birkaç tane programlama kartı takıp kullanıyorum.
sağolasın attım sepete