[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Bu rom kendinden rootlumu geliyor?
Magiskle rootladım kendi rootuna nasıl doneriz?

Sabırsızlıkla Final Sürümünü bekliyoruz. Saygılar..

• Like
Tepkiler: seyits
Yine de tteşekkürle. inanılır gibi olamayıp 1 ay oldu haftalık gecelik romun son sürümü ile ilgili hiçbir bilgi yok.
[doublepost=1507107199,1507107130][/doublepost]Androidin en iyi romu için hiçbir şey yok mu..

• Like
Tepkiler: mchtchtylmz
Yine de tteşekkürle. inanılır gibi olamayıp 1 ay oldu haftalık gecelik romun son sürümü ile ilgili hiçbir bilgi yok.
[doublepost=1507107199,1507107130][/doublepost]Androidin en iyi romu için hiçbir şey yok mu..
Aynen bende kaç haftadır yazdım cevap veren malesef yok

• Like
Tepkiler: seyits
Romu yükleyeceğim de yüklemeden önce yayınlama özelliği çalışıyor mu bilgisi olan var mı?

Şuanda elimde vps yok, bu yüzden derleyemiyorum 5.8.5 sürümü biraz gecikecek.
HELAL be, Asderdd Hoca!!
[doublepost=1507236628,1507236532][/doublepost]hakikaten Sen, başkasın. Seviyoruz Seni. Hayırlı Cumalar.
[doublepost=1507236746][/doublepost]şöyle söyleyeyim Sen olmadan bu Forum, kocaman bir Sıfır..
[doublepost=1507236913][/doublepost]Bu cümlelerimden dolayı siteden atacaklar ise şayet, isterse atsınlar, ama gerçek bu. Böylesine kullanışlı bir rom u hiçe sayıyorlar..

Hocam romun kamerası hatalı ! Hata şu; Fotoğraf çekerken sıkıntı yok (4:3)13mp modunda bu arada fotoğraf kaydedilirken fotoğraf kırpılmış bir şekilde kaydediyor.Yani siz fotoyu geniş çekseniz bile fotoğraf dar çekilmiş gibi kaydediyor

Hocam romun kamerası hatalı ! Hata şu; Fotoğraf çekerken sıkıntı yok (4:3)13mp modunda bu arada fotoğraf kaydedilirken fotoğraf kırpılmış bir şekilde kaydediyor.Yani siz fotoyu geniş çekseniz bile fotoğraf dar çekilmiş gibi kaydediyor
RR'de ki kamerayı tamamen kaldır ve bunu flashla
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Şu roma bi volte vowifi özelliği eklenemedi sırf bunlar için stok yazılım kullanmak zorunda kalıyorum