Ellerine Yüreğine sağlık. Teşekkür ederiz, Asderd Hoca. Cuma günü aksamınız hayırlar ile dolsun inşallah .Şuanda elimde vps yok, bu yüzden derleyemiyorum 5.8.5 sürümü biraz gecikecek.
Ellerine Yüreğine sağlık. Teşekkür ederiz, Asderd Hoca. Cuma günü aksamınız hayırlar ile dolsun inşallah .Şuanda elimde vps yok, bu yüzden derleyemiyorum 5.8.5 sürümü biraz gecikecek.
Settings will open if you open Developer Options and open (Theme Applications from Unknown sources)Why i cant instal apk files with file managers. I can instal apk only with integrated file manager.![]()
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aynı sorun bende de var maalesef orayı açınca da olmuyor.Settings will open if you open Developer Options and open (Theme Applications from Unknown sources)
ben şu an R.R-V5.8.5 kullanıyorum aynısı vardı bu işlemi yapınca oldu*yanlız bu işlemi yaptıysanız son kullananları temizleyin veya telefonu yeniden başlatın birde bunu deneyin olması lazımAynı sorun bende de var maalesef orayı açınca da olmuyor.
You should folders (green image) and they can install there.
kamera hatalı değil, preview çözünürlüğü 16:9 8mp olarak ayarlı, çekilirken sensörün gerçek boyutu olan 4:3 13mp çekiliyor, ancak herhangi bir kırpma söz konusu değil. alttan ve üstten fazlalık olarak gördüklerini keserseniz bunu görebilirsiniz hocam.Hocam romun kamerası hatalı ! Hata şu; Fotoğraf çekerken sıkıntı yok (4:3)13mp modunda bu arada fotoğraf kaydedilirken fotoğraf kırpılmış bir şekilde kaydediyor.Yani siz fotoyu geniş çekseniz bile fotoğraf dar çekilmiş gibi kaydediyor