[OFFICIAL] Resurrection Remix 5.8.4 for Mi5s Plus [WEEKLY]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cenkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cenkay

Hi
Original poster
Yönetici
28 Ocak 2015
377
349
26
Mersin
Cihaz
Xiaomi Mi5s Plus
ROM
Lineage OMS 14.1
Çalışan Özellikler
  • Wi-Fi
  • Bluetooth
  • Şebeke
  • GPS
  • Sensörler
  • Kamera
  • Ses
  • Parmakizi
  • NFC
Çalışmayan Özellikler
  • Yok.
Kurulum
  1. TWRP'yi açın. (Telefon kapalı iken ses arttırma ve güç tuşuna basılı tutun.)
  2. Wipe bölümünden "Adwanced Wipe" bölümüne gidin, System kutusunu seçip alttaki barı sürükleyin.
  3. Install kısmından indirdiğiniz dosyayı seçin ve alttaki barı sürükleyin.
  4. Google servislerini yüklemek istiyorsanız indirdiğiniz open gapps dosyasını seçin ve alttaki barı sürükleyin.
  5. Telefonu yeniden başlatın.
Ekran Görüntüleri

ZZ9pGZ.png
W07aN2.png
ZZ9p8a.png
P0lN89.png
dPOD64.png
yE01yL.png
qbGn1R.png

İndirme Linkleri

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Son düzenleme:
Elinize sağlık.

Yeni güncellemeler hangi uygulama ile yüklenebiliyor? Selamlar...

Yeni güncellemeler hangi uygulama ile yüklenebiliyor? Selamlar...
Yeni güncellemeler çıktığında bildirim olacak haber verir ve indirmen için tarayıcıyı açar. Sen yüklemek için twrpye girip yüklersin, herhangi bir sıfırlama vs. yapmana gerek yok güncelleme yaparken.

Merhaba
Bu rom ile birlikte mi5splus taki çift kamera özelliğini kullanabilecekmiyiz ben ayarlarda göremedim
tşk.

Rom güzel ve akıcı emeği geçen herkese teşekkürler belki güncellemeler ile çift kamerada gelir inş.
Kernel kaynak kodları yayınlanınca muhtemelen destek eklenir. 9 mayıs'ta yayınlanması bekleniyor umarım yayınlanır 9 mayısta.

• Like
Tepkiler: tegben
Cihazın kernel kodları yayınladı, artık bu romda yeni kernel kodlarından derlenmekte. Rom sorunsuz hale geldi.
Özellikle cihaz sesi inanılmaz derecede iyi bir hale geldi. Performans konusunda ciddi iyileştirmeler var. Bildirim ışığı sorunu çözüldü.

• Like
Tepkiler: tegben
Cihazın kernel kodları yayınladı, artık bu romda yeni kernel kodlarından derlenmekte. Rom sorunsuz hale geldi.
Özellikle cihaz sesi inanılmaz derecede iyi bir hale geldi. Performans konusunda ciddi iyileştirmeler var. Bildirim ışığı sorunu çözüldü.
Teşekkürler

Son düzenleme:
Evet bulunuyor. Parmak izinin sorunsuz çalışması için son sürüm miui global stabil rom yüklemen gerek. Ardından bu romu kurarsan parmak izinde hiçbir sorun yaşamazsın.

Teşekkürler. Peki ayarlarda menü yolu olarak, hangi menüde. Tarif eder misiniz size zahmet
Saatlerdir aradım ama bulamadım.

Teşekkürler. Peki ayarlarda menü yolu olarak, hangi menüde. Tarif eder misiniz size zahmet
Saatlerdir aradım ama bulamadım.
Ayarlar --> Güvenlik bölümünde olur. Sizde bu bölümde parmak izi seçeneği yoksa fastboot global dev rom yükleyin. Ardından resmi twrp kurup romu tekrardan flashlayın parmak izi seçeneği gelecektir.
Ben LineageOMS kullanıyorum sizde de bu şekilde olması gerek;
Screenshot_20170514-005931.png