Sanırım rom u kurmadan önce bilgi almak istiyorsun.
Elmas, üçgen, normal wifi vs. var çeşit çeşit. Resimdeki çember de bataryayı temsil ediyor. Yine aynı yerden normal dikey simge yapabilirsin. Ayarlardan durum çubuğuna girince orada bulunan her bir simge için ayrı ayrı renk atayabilirsin. Upload/Dowload simgesini, saat simgesini sağa veya sola atayabilirsin. Yine aynı yerden durum çubuğuna gün ismi ay ismi ve kaçıncı gün olduğunu yazdırabilirsin. Günün her saati ve dakikası için durum çubuğunu ayrı ayrı renklere istersen tek bi renge boyayabilirsin. Uygulamaya göre de renk aldırabilirsin.
Kısacası bu yazdıklarım sadece durum çubuğu menüsünde olanlar. Ben daha önce hep stock rom kullanmıştım. Bugün öğlen android m v5 yükledim yine bu forumdan kasıyordu. Başka bakayım derken bunu gördüm ve pek bi hata yorumu görmediğim için hemen yükledim ve memnunum açıkçası. Ayarlar kısmındaki özelleştirmeler bana yetti özelleştirme meraklısı olarak. Launcher diğerleri gibi menü kısmında tüm uygulamalar gözüküyor. Masaüstü kısmında simgeler büyük. Ben hep yaptığım gibi GO Launcher kurdum ve kendi ayarlarımda kullanıyorum. Tabi güncel go launcher değilde 4.7 sürümü
Sorun olarak el feneri açıldığı gibi durdu hatası veriyor, depolama kısmında sistem hafızası gözükmüyor, kamera da canlı fotoğrafı açınca galeri durdu hatası veriyor. Tabi bunlar apk larla çözülebilecek şeyler.
Asıl sorunum telefon açılırken çalan müziği susturmak! Forumda yardımı olabilecek varsa lütfen cevap yazsın.