[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

Bülent Taşdemir' Alıntı:
Dostum rom icin teşekkür ederim cidden iyi emek verilmis. Suan tek sikinti ses düşük geliyor bunun icin fix varmi?

forumda bulunan ses fixlerini kurabilirsin (dolby,viper vb fixler)

benim merakım bu yazılım güncelleme nedir room süper wifi sorunum da yok eline sağlık

JkJ1R5.jpg
[/url][/img]
acil çözüm

Ellerine sağlık hocam. Çok güzel olmuş... Güncellemeleri de eksik etmezsin, inşAllah.

elinize saglik yeni versiyonda msj bolumunu duzeltirmisiniz gelen msj ve giden mesaj ayni tarafta olmasin lutfen birde akilli ekran acip kapatma eklerseniz sevinirim sensorlu :)

Güncelleme paketini yüklemek için telefon yeniden başlatıldıktan sonra installation aborted tarzı bir yazı geliyor. Recovery'deki üstte install zip e tıkladığımda yine benzer bir hata veriyor. Yazıları tam hatırlamıyorum fakat sonuç olarak güncelleme yapamıyorum. Yardım edebilir misiniz?

Galeri durdu hatasını bende almıştım. Aynı şekilde fener açınca da hata veriyor. Ben kamera, galeri ve fener için ayrı ayrı uygulama kurdum. Onları kullanıyorum şahsen.

Scorpion' Alıntı:
Açılışta sty OS yazarken çalan müziği nasıl kapatabiliriz

Herhangi bir root izni verilmiş dosya yöneticisiyle system/media/bootaudio.mp3 dosyasını silerek kapatabilirsin

ferhatasi' Alıntı:

link felan kırık degil pc den giriş yap veya play storeden  mega download adlı uygulamayı veya mega v2 adlı uygulamlardan birini indir öyle indir romu

romun v2 sini kullanıyordum o bile süperdi biraz romu karıştırıyorumda harika olmuş elinize sağlık

romu her yeniden başlattığımda fixleniyo sanki :D

herşey düzgün clash var sesle ilgili sorun vardı o da düzeldi

Hocam elinize sağlık çok güzel olmuş rom bu arada acaba açılıştaki müziğin adı ne acaba :rool:

Ota dan gelen güncellemeyi yaptım telefon açıldı maalesef sist arayüzü durdu hatası verdi format attım hata gene veriyor

Scorpion' Alıntı:
Ota dan gelen güncellemeyi yaptım telefon açıldı maalesef sist arayüzü durdu hatası verdi format attım hata gene veriyor

OTA Güncellemesini kurmayacaktınız. GM İle uyumlu olmadığı için sistem arayüzü hata verir.