ibrahimgdk' Alıntı:Kardesim bu fix paketini sifirlama yapmadan yukleyin diye ben wipe data falan yapipi romu yukleyim bu fix paketini romu kurduktan sonra recoveryden mi yukleyim install zip olarak
okkes27' Alıntı:Paclix kardeşim telefon hafızasındaki müzikleri bulamıyor ? Acaba sadece bende mi var bu sorun ?
SaVaS88' Alıntı:Eyvallah, sağol paclix.
Bu arada coloros kitkat varmı ve portlanabilirmi bilgi verebilir misiniz. Yoksa kitkat olan os rom neyi tavsiye edersiniz.
muxo' Alıntı:Yükleyecek arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum xposed çalışıyor sıkıntı yok.
SaVaS88' Alıntı:kullanıma engel değil ama bir tesbitim olacak;
1. Telefon çevirici "ı" gibi "ğ" gibi türkçe karekterleri desteklemiyor doğrumudur,
(alternatif dialer kullanılınca ise cevapsız çağrı bildirimi silinmiyor, tek alternatif "True Phone" on da da türkçe aramalar için t9 dillerinde 1. English, 2. German seçerseniz sorun olmuyor. )
2. pusula her açılışında tekrar kalibrasyon istiyor ve 8 çizerek değil merkezi etrafında bir kaç tur atılınca kalibre ediyor.
3. Ayarlar - Güvenlik Ayarları - Veri tasarrufu tıklanınca "maalesef ayarlar durdu" diyor.