[OPPO][PORT][4.2.1] ColorOS 1.4 GM Discovery

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan paclix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kamerada hdr çekim sıkıntılı. ne yapabiliriz bu soruna ? harici uygulama kurup yazılımın orjinalliğini bozmak istemiyorum

Maalesef orjinal kamerada HDR çekim yapamazsınız, kamera sürücüleri stock romla ayni fakat uygulama destekleniyor sanırım.

ekteki gps fix ile mükemmel bir sinyal elde ettim. sık kullananlar hemen recoveryden flashlamalı. wipe yapmayın.
https://yadi.sk/d/uZtIdZHDg9bCD

googkhan' Alıntı:
ekteki gps fix ile mükemmel bir sinyal elde ettim. sık kullananlar hemen recoveryden flashlamalı. wipe yapmayın.
sadece gps  içinmi  bu  yoksa  şebeke  için de olurmu...?

paclix' Alıntı:
muzzii20' Alıntı:
googkhan' Alıntı:

ColorOS Jelly Bean sürümde şebeke için çözüm yok.

Color OS ROM1.0.0i mod.romda 3G çekim gücüi iyileştirildi diyor o nasıl  acaba??

muzzii20' Alıntı:
paclix' Alıntı:
muzzii20' Alıntı:
googkhan' Alıntı:

ColorOS Jelly Bean sürümde şebeke için çözüm yok.

Color OS ROM1.0.0i mod.romda 3G çekim gücüi iyileştirildi diyor o nasıl  acaba??

İyileştirmeden kasıt nedir bilmiyorum, o romu denemedim.

Hocam romu kurdum baya stabil ancak 1 tek kilit ekranini begenmedim nasil degistirebilirim??

Lptrex' Alıntı:
Hocam romu kurdum baya stabil ancak 1 tek kilit ekranini begenmedim nasil degistirebilirim??

Temalar - Kilit ekranı içinde üç seçenek vardı diye hatırlıyorum

Telefondaki müziklerin görünmemesini kısaca hafıza sorununu hallettim @"paclix" hocam izin verirse paylaşacağım

ricohket' Alıntı:
Telefondaki müziklerin görünmemesini kısaca hafıza sorununu hallettim @"paclix" hocam izin verirse paylaşacağım

İlk sayfada onun için fix var zaten ama eğer o işe yaramadıysa sizde paylaşın sorun değil.

paclix' Alıntı:
ricohket' Alıntı:

İlk sayfada onun için fix var zaten ama eğer o işe yaramadıysa sizde paylaşın sorun değil.

Hocam o fix telefon hafızasını baz alıyor sanırsam benim uygulamalar sd kartta müzikler dahilide olduğu için düzenledim diyelim sonuç alamayanlar buyursunlar kursunlar 
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

ricohket' Alıntı:
paclix' Alıntı:
ricohket' Alıntı:

Hocam o fix telefon hafızasını baz alıyor sanırsam benim uygulamalar sd kartta müzikler dahilide olduğu için düzenledim diyelim sonuç alamayanlar buyursunlar kursunlar 
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bir arkadaşta sizin gibi telefon hafızasında ki müziklerin görünmediğini söylemişti ve o fixi konuya ekledim. Aynı şeyi söylüyoruz kısaca, elinize sağlık.