2fan' Alıntı:kamerada hdr çekim sıkıntılı. ne yapabiliriz bu soruna ? harici uygulama kurup yazılımın orjinalliğini bozmak istemiyorum
sadece gps içinmi bu yoksa şebeke için de olurmu...?googkhan' Alıntı:ekteki gps fix ile mükemmel bir sinyal elde ettim. sık kullananlar hemen recoveryden flashlamalı. wipe yapmayın.
muzzii20' Alıntı:sadece gps içinmi bu yoksa şebeke için de olurmu...?googkhan' Alıntı:ekteki gps fix ile mükemmel bir sinyal elde ettim. sık kullananlar hemen recoveryden flashlamalı. wipe yapmayın.
paclix' Alıntı:muzzii20' Alıntı:sadece gps içinmi bu yoksa şebeke için de olurmu...?googkhan' Alıntı:ekteki gps fix ile mükemmel bir sinyal elde ettim. sık kullananlar hemen recoveryden flashlamalı. wipe yapmayın.
ColorOS Jelly Bean sürümde şebeke için çözüm yok.
muzzii20' Alıntı:paclix' Alıntı:muzzii20' Alıntı:sadece gps içinmi bu yoksa şebeke için de olurmu...?googkhan' Alıntı:ekteki gps fix ile mükemmel bir sinyal elde ettim. sık kullananlar hemen recoveryden flashlamalı. wipe yapmayın.
ColorOS Jelly Bean sürümde şebeke için çözüm yok.
Color OS ROM1.0.0i mod.romda 3G çekim gücüi iyileştirildi diyor o nasıl acaba??
senersen' Alıntı:geri bildirim ışığı nasıl açılıyor bu romda ?
muzzii20' Alıntı:kapalı ekran hareketleri bölümünü açmak için bir fix varmı acaba ???
Wes' Alıntı:muzzii20' Alıntı:kapalı ekran hareketleri bölümünü açmak için bir fix varmı acaba ???
olsa da Discoveryde işe yaramaz
Lptrex' Alıntı:Hocam romu kurdum baya stabil ancak 1 tek kilit ekranini begenmedim nasil degistirebilirim??
ricohket' Alıntı:Telefondaki müziklerin görünmemesini kısaca hafıza sorununu hallettim @"paclix" hocam izin verirse paylaşacağım
paclix' Alıntı:ricohket' Alıntı:Telefondaki müziklerin görünmemesini kısaca hafıza sorununu hallettim @"paclix" hocam izin verirse paylaşacağım
İlk sayfada onun için fix var zaten ama eğer o işe yaramadıysa sizde paylaşın sorun değil.
ricohket' Alıntı:paclix' Alıntı:ricohket' Alıntı:Telefondaki müziklerin görünmemesini kısaca hafıza sorununu hallettim @"paclix" hocam izin verirse paylaşacağım
İlk sayfada onun için fix var zaten ama eğer o işe yaramadıysa sizde paylaşın sorun değil.
Hocam o fix telefon hafızasını baz alıyor sanırsam benim uygulamalar sd kartta müzikler dahilide olduğu için düzenledim diyelim sonuç alamayanlar buyursunlar kursunlar Hafıza Fix