Oyunlar açılmıyor - Ekranda sapma var

outtime44

Kayıtlı Üye
3 Şub 2015
17
0
Malatya
-- General Mobile Discovery I --

Abilerim,Kardeşlerim aranızda belki bilen vardır diye soruyorum Most wanted gibi oyunlarda oyuna giriyor ilk reklam ekranında atıyor mesela most wanted yazısı gelmeden bi önceki siyah ekranda atıyor.

2. sorunum ise ekranda kendiliğinden birşeyler yapıyor günde elime 100 kere alıyorsam 35 inde bunla karşılaşıyorum bir bilginiz varmı ?

outtime44' Alıntı:

Abilerim,Kardeşlerim aranızda belki bilen vardır diye soruyorum Most wanted gibi oyunlarda oyuna giriyor ilk reklam ekranında atıyor mesela most wanted yazısı gelmeden bi önceki siyah ekranda atıyor.

2. sorunum ise ekranda kendiliğinden birşeyler yapıyor günde elime 100 kere alıyorsam 35 inde bunla karşılaşıyorum bir bilginiz varmı ?

2.sorununla ilgili benim diğer Discovery de vardı.Ekran sapıtması deniyor.Stok custom rom farketmiyor hepsinde sapıtıyordu.En yakın zamanda garantiye götürücem  :mad:

ArdaKozkı' Alıntı:
outtime44' Alıntı:

2.sorununla ilgili benim diğer Discovery de vardı.Ekran sapıtması deniyor.Stok custom rom farketmiyor hepsinde sapıtıyordu.En yakın zamanda garantiye götürücem  :mad:

O ZAMAN BENDE GÖNDEREYİM YAPACAK BİŞEY YOK GİBİ GÖZÜKÜYOR NE ****** BİR TELEFON YA ! 5. GARANTİYE GİDİŞİ OLACAK

1: Oyunun obb yada data dosyası eksiktir.( Çoğu oyunda Obb dosyası olur ama most wanted da Data dosyası var).Oyunun obb/data dosyası ile oyun apksı uyumsuzdur yani farklı sürümlere ait olunca açılmaz

Dokunmatik sapıtması ile ilgili yakında fix gelebilir. kk romlar için değil buraya dikkat  :goodbye:

Haberiniz olsun garantiden 11 gün içinde geldi :explode:

SADECE SOFWARE güncellemesi yapmışlar ama sapmada gitmiş,oyunda açılıyor ;) :D