onur5488
Yönetici
10 aralıkta çıkan yani en son sürüm şuanda hatalı o yüzden 4 aralık sürümünü yükleyebilirsiniz.rom kaç gb
[doublepost=1547760452,1547760366][/doublepost]gogle drivede 7 parça var
10 aralıkta çıkan yani en son sürüm şuanda hatalı o yüzden 4 aralık sürümünü yükleyebilirsiniz.rom kaç gb
[doublepost=1547760452,1547760366][/doublepost]gogle drivede 7 parça var
Bende aynı hatalarla karşılaştımRom'da kamera sadece bir kez açıldı "kameraya bağlanamıyor" hatası alıyorum. Birkaç forumda bazı şeyler denedim fakat olmuyor gcam yükleyip Google kamera yükledim yine çalışmıyor aynı hatayı alıyorum, çift tıkla açılma da çalışmıyor. (Pie,5.0)
Bende aynı hatalarla karşılaştım
Kurma kardeşim biraz yavaş ama güzel yanı tasarım olarak yine de sen bilirsin kamera çalışmıyorBeyler ben miui 8 rom kullanıyorum bu romu nasıl kurabilirim bide sizce kurmalimiyim.lutfen bilgi sahibi olanlar cvo versin
Romu hızlandırmak için kernel auditor indirin oradan cpu frekansını 1209 mhz e çekerseniz kasılmaların azaldığını farkedeceksiniz.ek olarak pil ayarlarında pil profilini performans moduna alabilirsiniz.20 ocak güncellemesinde kamera sorunu çözülmüş.Kurma kardeşim biraz yavaş ama güzel yanı tasarım olarak yine de sen bilirsin kamera çalışmıyor
tamamdır hocam google drive linklerinde 20 ocak varRomu hızlandırmak için kernel auditor indirin oradan cpu frekansını 1209 mhz e çekerseniz kasılmaların azaldığını farkedeceksiniz.ek olarak pil ayarlarında pil profilini performans moduna alabilirsiniz.20 ocak güncellemesinde kamera sorunu çözülmüş.
Bugün yeni güncelleme gelmiş çift tıkla kapanıyor kamera da çalışır vaziyetteRomu hızlandırmak için kernel auditor indirin oradan cpu frekansını 1209 mhz e çekerseniz kasılmaların azaldığını farkedeceksiniz.ek olarak pil ayarlarında pil profilini performans moduna alabilirsiniz.20 ocak güncellemesinde kamera sorunu çözülmüş.
İlk sayfada ayrıntılı crackling twrp kurulumu vardır.Crackling twrp kuramıyorum nasıl kurabilirim?
Teşekkürlerİlk sayfada ayrıntılı crackling twrp kurulumu vardır.
9.0 olan 7 şubat tarihli rom gayet iyi düzeyde.Hocam pil ve telefon optimizasyonu için kasma ve donma olmaması için yani 8.1 mi yoksa 9.0 mı yüklemeliyim sence? yoksa başka bir rom önerin varmı
9.0 olan 7 şubat tarihli rom gayet iyi düzeyde.