mehmetng
Kayıtlı Üye
ona göre uyumayacağım , ülkemizde upload hızları artsa da biz de şu dosya uploadlamadaki yavaşlıktan kurtulsak. Mesela bende 100 mbps var uplaod 5...76 da diyen arkadaş kesin bilgi mi ?
ona göre uyumayacağım , ülkemizde upload hızları artsa da biz de şu dosya uploadlamadaki yavaşlıktan kurtulsak. Mesela bende 100 mbps var uplaod 5...76 da diyen arkadaş kesin bilgi mi ?
Ben de belki kesin bilgidir diye biraz daha bekliyeceğim, uyumicam .d76 da diyen arkadaş kesin bilgi mi ?
benim yarın en geç 7 gibi kalkmam lazım, uyumaya gidiyorum ben.Ben de belki kesin bilgidir diye biraz daha bekliyeceğim, uyumicam .d
Biz nöbetteyiz iyi uykular sana .dbenim yarın en geç 7 gibi kalkmam lazım, uyumaya gidiyorum ben.
O kadar da abartmamak lazım sonuçta yeni telefon verilmicek .dBakalım beyler ben dua ediyorum
Ozmn inşallah diyelim sadeceO kadar da abartmamak lazım sonuçta yeni telefon verilmicek .d
Evet hatta şuan 90 olmus76 da diyen arkadaş kesin bilgi mi ?
Kim diyor arkadaşım?Evet hatta şuan 90 olmus
Kaliteli yorum :dOnlara göre 2 gün 1 hafta ediyorsa bugünde 3 4 gün civarı birşey eder hadi kolay gelsin
Asderdd ile mesajlastikOo bunnassana ne desek az be
Kim diyor arkadaşım?
Dedi ki yüklerken problem çıkmış ve upload yeniden baslamisAsderdd ile mesajlastik
Yorum yazıp bizi bilgilendirmen bile yeter, kolay gelsin.İyi geceler cümleten. Romun bugün paylaşılmama nedeni benim arkadaşlar. Teknik sorunlar sebebiyle bugüne yetiştirmedim. Hâlâ uğraşıyorum sabaha sorunları halletmiş olmayı umuyorum. Gerekli ayarlamalar (rom dışında) tamamlandığında @asderdd romu yayınlayacak. Gecikme için herkesten özür dilerim.
Bir daha başlamış ve 90 kalmış hatta şimdi 92 bile olmuşturDedi ki yüklerken problem çıkmış ve upload yeniden baslamis