karaca78' Alıntı:Kardeşim watsap facebook uygulamalarini sisteme nasil gomeriz bildirim sorunu icin hangi uygulamayla yapabiliriz
muzzii20' Alıntı:@Asderdd üstad bu romda ki dialeri başka bir romda nasıl kullanırım apk olarak verebilirmisiniz.sağa çekince sola çekince arama mesaj olayı büyük kolaylık da .
karaca78' Alıntı:Kardeşim watsap facebook uygulamalarini sisteme nasil gomeriz bildirim sorunu icin hangi uygulamayla yapabiliriz
husmer_22' Alıntı:karaca78' Alıntı:Kardeşim watsap facebook uygulamalarini sisteme nasil gomeriz bildirim sorunu icin hangi uygulamayla yapabiliriz
link 2sd ile yapabilirsin en kolay ve güvenilir yoldur
bazi uygulamaları silmelisin mesela not programı shareit sil android market teki daha stabil calisiyorkaraca78' Alıntı:husmer_22' Alıntı:karaca78' Alıntı:Kardeşim watsap facebook uygulamalarini sisteme nasil gomeriz bildirim sorunu icin hangi uygulamayla yapabiliriz
link 2sd ile yapabilirsin en kolay ve güvenilir yoldur
Sagol kardeş yukledim ancak uygulamanin ustune basili tutup sistem uygulamasi yap dedigimde yeterli alan yok diyor napabiliriz acaba
Kendi soruma kendim cevap vereyim uygulamayı buldum ve harika calisiyorhusmer_22' Alıntı:Üstat oyunda iken gelen aramaları bildirim gibi göstermek için yapabileceğimiz birsey varmi veya program. Miui de ki gibi. Lolipop gibi
ThutancamoN' Alıntı:türkçe kamera galeri paketi yükleyince galeri uygulaması gözükmüyor
Özden Güneri Yilmaz' Alıntı:bu kadar güzel bir romu sarj sorunu için kullanamamız üzücü.. şarjla alakalı bir fix verielemezmi.. Gercekten cok cabuk sarj bitiyor..en guzel stabil ama en cok sarj bitiren rom
husmer_22' Alıntı:Üstat oyunda iken gelen aramaları bildirim gibi göstermek için yapabileceğimiz birsey varmi veya program. Miui de ki gibi. Lolipop gibi
Kendi soruma kendim cevap vereyim uygulamayı buldum ve harika calisiyorhusmer_22' Alıntı:Üstat oyunda iken gelen aramaları bildirim gibi göstermek için yapabileceğimiz birsey varmi veya program. Miui de ki gibi. Lolipop gibi
repo.xposed.info/module/com.droidmate.callfree
Dediğin oyuna baktım göremedim.quaerella' Alıntı:arkadaşlar iyi günler herkeze ufak bi sorum olcak romu kurcam ama sorunlar varmı ve romu kuran bi kardeşimden rica marketten brother in arms 3 oyunu uyumlumu ?