umutizgi' Alıntı:arada sırada android.process,media işlemi durdu hatası alıyorum üst üste bu neden oluyor?
Asderdd' Alıntı:umutizgi' Alıntı:arada sırada android.process,media işlemi durdu hatası alıyorum üst üste bu neden oluyor?
Wipe data factory reset yapın
umutizgi' Alıntı:Asderdd' Alıntı:umutizgi' Alıntı:arada sırada android.process,media işlemi durdu hatası alıyorum üst üste bu neden oluyor?
Wipe data factory reset yapın
Bu işlemi gerçekleştirdiğimde ne gibi bir etkiyle karşılaşırım, uygulamalar silenecek mi?
yalcinkaya0101' Alıntı:hocam hayırlı aksamlar şarj ve diger işlevler için fix gelecek demıstınız nezaman gelır acaba?
hocam ilk fırsat olmadımı daha beklıyoruz şarj konusu na çözüm getirirsen mukemmel olacakAsderdd' Alıntı:yalcinkaya0101' Alıntı:hocam hayırlı aksamlar şarj ve diger işlevler için fix gelecek demıstınız nezaman gelır acaba?
İlk fırsatta güncelleyeceğim romu
t11metehan' Alıntı:hocam birde bildirim sorununu çözersen süper olur
yalcinkaya0101' Alıntı:Arkadaslar batarya olayina nacizane bir cozum buldum ve ise yaradi sarj normale dondü link2 sd yukluyoruz apk manager i bulup dondur diyoruz hepsi bu kadar
Wincers' Alıntı:yalcinkaya0101' Alıntı:Arkadaslar batarya olayina nacizane bir cozum buldum ve ise yaradi sarj normale dondü link2 sd yukluyoruz apk manager i bulup dondur diyoruz hepsi bu kadar
Bi gün deneyim dedim ise yaradi teşekkür ederim bütün lenovo uygulamalarını dondurdum hızımı alamadım
GaziEnesPasa' Alıntı:Eline saglik super olmus
Boot anim degismiyor...