Frozen' Alıntı:GaziEnesPasa' Alıntı:Eline saglik super olmus
Boot anim degismiyor...
Herhangi rootlu dosya yöneticisinden system/media klasörünün içindeki bootanimation.zip dosyasını değiştiğinizden emin misiniz ?
Frozen' Alıntı:GaziEnesPasa' Alıntı:Eline saglik super olmus
Boot anim degismiyor...
Herhangi rootlu dosya yöneticisinden system/media klasörünün içindeki bootanimation.zip dosyasını değiştiğinizden emin misiniz ?
Asderdd' Alıntı:yalcinkaya0101' Alıntı:hocam hayırlı aksamlar şarj ve diger işlevler için fix gelecek demıstınız nezaman gelır acaba?
İlk fırsatta güncelleyeceğim romu.
yalcinkaya0101' Alıntı:Asderdd' Alıntı:yalcinkaya0101' Alıntı:hocam hayırlı aksamlar şarj ve diger işlevler için fix gelecek demıstınız nezaman gelır acaba?
sayın hocam güncelleme nezaman gelecek? bu romu ılk guncelledıgınden bu yana kullanıyorum baska roma gecmedım elıne saglık.
Asderdd' Alıntı:yalcinkaya0101' Alıntı:Asderdd' Alıntı:yalcinkaya0101' Alıntı:hocam hayırlı aksamlar şarj ve diger işlevler için fix gelecek demıstınız nezaman gelır acaba?
sayın hocam güncelleme nezaman gelecek? bu romu ılk guncelledıgınden bu yana kullanıyorum baska roma gecmedım elıne saglık.
Şarj konusunda bir türlü emin olamıyorum düzenli şarj etmediğim için. Emin olmadan da romu vermeyi düşünüyorum henüz.
dt_seyit' Alıntı:hocam elinize sağlık çok güzel olmuş gerçekten çok beğendim.
bende kameradan galeriye geçişte sorun var geçmiyor acaba bi çözümü var mıdır?
melih0897' Alıntı:Hocam bu gereksiz sistem dosyalarını root explorerdan apklarini kaldirsam bi sıkıntı cikarmı?
Baya bi rom denedim sapma hepsinde vardı bazısında baya aşırıydı.Tacikken pid=' Alıntı:melih0897' Alıntı:Hocam bu gereksiz sistem dosyalarını root explorerdan apklarini kaldirsam bi sıkıntı cikarmı?
birşey olmaz root explorer ı bilmiyorum ama system app remover da geri dönüşüm kutusu var sorun çıkarsa geri alabiliyorsun apk yı.
Genel bir sorum olacak buradan discovery de KK romlarda dokunmatik sapıtması yaşamayan bir rom yok değil mi ?
mertela1980' Alıntı:Daha onceleri yukleyebildigim bu romu simdi yukleyemiyorum. Wipeleri yapiyorum install diyorum doluyor fakat 30 sn sonra yuklendi diyor. Yeniden baslatiyorum acilis logosunda kaliyor uzun sure 3-5 dk. Diger romlardaki gibi degil yani kurulum zamani ve acilis logosundaki zaman. Google drive dan indirdim acaba o linkteki rom da sorun mu var. Suan htc romlarindan biri yuklu 4.4.2
GMci81' Alıntı:t11metehan' Alıntı:hocam birde bildirim sorununu çözersen süper olur
Uygulamaları son uygulamalardan kilitleyince bildirim geliyor diye biliyorum
sinoplureis' Alıntı:MadloveR' Alıntı:kiLLa.hkN' Alıntı:O programla actim da yalnizca 3 secenek cikiyor
android sürümüne de tıklayın 6-7 kez hepsini açar. Ben bu şekilde açtım vibede.
telfon hakkında derleme sürümü ne 4-5 defa tıkla gelir
mertela1980' Alıntı:GMci81' Alıntı:t11metehan' Alıntı:hocam birde bildirim sorununu çözersen süper olur
Uygulamaları son uygulamalardan kilitleyince bildirim geliyor diye biliyorum
Uygulamaları son uygulamalardan nasıl kilitliyoruz. nereden yapılıyor. bunu biraz açabilirmisiniz. bende de wattsapp ve mail gemiyor. uygulamaları açınca geliyor
sinoplureis' Alıntı:MadloveR' Alıntı:kiLLa.hkN' Alıntı:O programla actim da yalnizca 3 secenek cikiyor
android sürümüne de tıklayın 6-7 kez hepsini açar. Ben bu şekilde açtım vibede.
telfon hakkında derleme sürümü ne 4-5 defa tıkla gelir
telefon bilgilerinde her yere bir kaç kez tıkladım geliştirici seçeneklerinde diğer yerler açılmıyor arkadaşın dediği gibi 3 seçenek dışında bir şey yok. animasyonları kapatmak istiyorum biliyorum ki şarja etkisi var.