Oradaki GApps ların hepsini tek tek denedim hiç biri çalışmıyor bosuna indirmeyin
Theimam Yasaklı Üye 11 Şub 2016 #101 Oradaki GApps ların hepsini tek tek denedim hiç biri çalışmıyor bosuna indirmeyin
O OsmanlıEvladı Yasaklı Üye 17 Şub 2016 #102 Hocam no md5 file foun diyo altta xperia z5 alcatel gibiseyer yaziyo normalmi
M mrtcklk Kayıtlı Üye 18 Şub 2016 #103 emeğinize sağlık.çok hoş duruyor hocam.Pil ömrü hakkında bilgi verir misiniz
O OsmanlıEvladı Yasaklı Üye 19 Şub 2016 #105 Bu roma snapdragon camera flashlayabilme imkanimiz varmı
T Temizislam Yasaklı Üye 20 Şub 2016 #106 @OsmanlıEvladı telefon MTK işlemcili olduğundan dolayı flaşlarsan brick olma ihtimali var telefonun
O OsmanlıEvladı Yasaklı Üye 20 Şub 2016 #107 Cvp: [PORT][5.1]GM Discovery II & II+ Xperia Z5 ROM Saolasin
O OsmanlıEvladı Yasaklı Üye 20 Şub 2016 #109 Cvp: [PORT][5.1]GM Discovery II & II+ Xperia Z5 ROM Pil cok hizli iniyor normalmi
T Temizislam Yasaklı Üye 21 Şub 2016 #111 Pil modunu tasarruf moduna çekerseniz parlaklığı size yetecek kadar kısarsanız o şarj en az yarım gün yeter
Pil modunu tasarruf moduna çekerseniz parlaklığı size yetecek kadar kısarsanız o şarj en az yarım gün yeter
T Temizislam Yasaklı Üye 21 Şub 2016 #113 Sabret biter az sonra normalde bu kadar düşmemesi lazım TWRP kaç nolu sürüm yüklü sende
kral_korsan Kayıtlı Üye 2 Mar 2016 #114 usb modunu şarj a getirdim geri medya veri modu seçenekleri çıkmıyor yardım edersebiz sevinirim :sweat: sıfırladım düzeldi
usb modunu şarj a getirdim geri medya veri modu seçenekleri çıkmıyor yardım edersebiz sevinirim :sweat: sıfırladım düzeldi
B Burak Can Büyüktaş Kayıtlı Üye 5 Mar 2016 #117 Aramalar bildirim gibi geliyo bendede. Yanıtlayamıyosun kapatamıyosun ama gogıl playden lollipop call yükledim o belki sorunu çözer
Aramalar bildirim gibi geliyo bendede. Yanıtlayamıyosun kapatamıyosun ama gogıl playden lollipop call yükledim o belki sorunu çözer