[PORT][5.1][V2.2] GM Discovery II & II+ CyanogenMOD 12.1 Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByEgeLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam herkes hatalı vs demiş ama ben 2 şey söyleyeceğim.
Yeni sürümde wifiyi açınca telefon 5 dk kafayı yiyor. Bu sorun düzeltilirse sevinirim.
Ve forumda cm12 beta 7 romu üzerinde çalışırsanız daha iyi olur bence.
Çünkü o romda baya bi serilik vardı. Bi kaç hatası vardı düzeltilebilir.
Teşekkürler.

Daha yeni geldim dükkana beyler.Halledecegiz.

Rom dosyası harici tüm linkler yenilendi.Kurulum talimatları düzeltildi ona göre kurunuz.Teşekkürler.

Sorun olan arkadaşlar dosyaları indirip en baştan kurulum yapsın.

byegeli35' Alıntı:
Daha yeni geldim dükkana beyler.Halledecegiz.

Rom dosyası harici tüm linkler yenilendi.Kurulum talimatları düzeltildi ona göre kurunuz.Teşekkürler.

Sorun olan arkadaşlar dosyaları indirip en baştan kurulum yapsın.

2.2 düzeltildi mi hocam?
Gece kurdum,play store hatası vermişti. Düzelttiniz mi?

Şuanlık düzeltildi.Performans tweaks ve batarya tweaksı kesinlikle kurmanız gerekiyor romu açmadan.

Orjinal build.prop kullanıldı sorun şimdili düzeltildi herkes google heabını açabilir

İndirip baştan kuracaksınız kurulum talimatlarına göre.

Romu bqştan kurmana gerek yok sadece performance tweaksı ve pacshit tweaksı recovery den direk flasla yeter

İyide ben dün aynısını yaptım olmamıştı linkler ni değiş ti bütün herseyi bastan mi indirecem yoksa sadece tweaklerimi

2.2 ye uygundur.

Hafta sonu tüm hepsini toplayabilirsem toplicam tweaks gapps falan ugrastirmak istemiyom.

Rom linki yenilendi mi bilmem ama dün indirdiğim rom üzerine tweak leri atmama rağmen  internet (kablosuz ağları görmek ile görmemek arasında kararsız kalıyor telefon)hala yavaş... Var mı bir çözüm...

schalke84' Alıntı:
Rom linki yenilendi mi bilmem ama dün indirdiğim rom üzerine tweak leri atmama rağmen  internet (kablosuz ağları görmek ile görmemek arasında kararsız kalıyor telefon)hala yavaş... Var mı bir çözüm...

Ben öyle bir sorun yasamiyorum hocam.Tekrar kurun romu.

Rom hafta sonu yenilenecek tweaks lari kur sorun devam ederse baştan bir daha kur romu
bende bi sıkıntı yok şakır şakır gidiyor internet

Beyler rom 1 2 gün kullandiktan sonra kendine geliyor ona göre yapalım.

Hocam haklı rom bi rayına otursun telefonla bi uyum sağlasın 1 2 gün sonra düzelir