[PORT] [ARM64] GM 5 Plus Miui 10.2 Global ROM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
romu kardeşimin telefonuna yükledim. her şey güzel ama root işini halledemedim. magisk demişler ama detaylı bir şekilde nasıl yapılacağını bulamadım. yardımcı olursanız çok memnun olurum.

romu kardeşimin telefonuna yükledim. her şey güzel ama root işini halledemedim. magisk demişler ama detaylı bir şekilde nasıl yapılacağını bulamadım. yardımcı olursanız çok memnun olurum.
İnternetten son sürüm magisk manager APK indirin ve kurun, uygulama içinden magisk v18.1 adlı zipi indirin zaten direk ekranda çıkar, daha sonra indirdiğiniz zipi twrp den direk flashlayın işlem tamam

• Like
Tepkiler: hkaplan
İnternetten son sürüm magisk manager APK indirin ve kurun, uygulama içinden magisk v18.1 adlı zipi indirin zaten direk ekranda çıkar, daha sonra indirdiğiniz zipi twrp den direk flashlayın işlem tamam
teşekkürler. peki cihaz için uygun google camera nerden bulabiliriz. bir kaç sürüm denedim ancak hata verdi.

Konuşurken ses çok az geliyor ona birşey yapabilir miyiz? Elinize sağlık çok güzel olmus

Hattım Turkcell miui10 atana kadar 4.5 g de sıkıntım yoktu ama şimdi 4.5 g ye aldığım halde 3g çekiyor o da çok az bunun bir çözümü olmalı söyleyin lütfen kafayı yicem

internet hızında yavaşlama bende de oldu 50 mbps speed test attığım yer de şuan 10 - 12 görüyor

• Like
Tepkiler: nspksg
Hotspot sorunu yaşayan var mı paylaşım açılıyor karşıdaki bağlanıyor ama karşıdakinde internet yok diyor

Asderdd hocam ellerinize sağlık rom harika olmuş stabilite vs herşey harika
[automerge]1550428572[/automerge]
Google camera ile portre fotoğraf çekebilen varmı ?