o genel olarak gmt+3 saat dilimini kullandığımızdan beri ülkecek başımıza gelen bir şey, bölge olarak seçilirse belki düzelir.Aynen çözüm bulabildin mi bende de ayni
hala bazı otomatik saat güncelleştirme serverları eski saat dilimimizi baz alıyor
o genel olarak gmt+3 saat dilimini kullandığımızdan beri ülkecek başımıza gelen bir şey, bölge olarak seçilirse belki düzelir.Aynen çözüm bulabildin mi bende de ayni
Saat dilimini +03 olan herhangi bir bölgeye ayarla düzeliyorAynen çözüm bulabildin mi bende de ayni
Dpi değiştirmek için playden easy dpi changerı indirebilirsin. Ben kullanıyorum işe yarıyoAsderdd dpi için ek dosya paylaşsanda flaslasak olmaz mı. Küçültmek için
Bayağı önceki sayfalarda detaylıca anlatmıştımromu kardeşimin telefonuna yükledim. her şey güzel ama root işini halledemedim. magisk demişler ama detaylı bir şekilde nasıl yapılacağını bulamadım. yardımcı olursanız çok memnun olurum.
İnternetten son sürüm magisk manager APK indirin ve kurun, uygulama içinden magisk v18.1 adlı zipi indirin zaten direk ekranda çıkar, daha sonra indirdiğiniz zipi twrp den direk flashlayın işlem tamamromu kardeşimin telefonuna yükledim. her şey güzel ama root işini halledemedim. magisk demişler ama detaylı bir şekilde nasıl yapılacağını bulamadım. yardımcı olursanız çok memnun olurum.
teşekkürler. peki cihaz için uygun google camera nerden bulabiliriz. bir kaç sürüm denedim ancak hata verdi.İnternetten son sürüm magisk manager APK indirin ve kurun, uygulama içinden magisk v18.1 adlı zipi indirin zaten direk ekranda çıkar, daha sonra indirdiğiniz zipi twrp den direk flashlayın işlem tamam
Bir kaç sayfa önce çalışan sürüm paylaşmışlardı oradan indirebilirsinizteşekkürler. peki cihaz için uygun google camera nerden bulabiliriz. bir kaç sürüm denedim ancak hata verdi.
Hayır öyle bir sorun olmadı.Hotspot sorunu yaşayan var mı paylaşım açılıyor karşıdaki bağlanıyor ama karşıdakinde internet yok diyor
Aynen bende bu sorundan ötürü stok roma geçtim. normalde speedtest de 20 ile 50 arası rahat gösteriyordu mobil veri. bu romda 10 15 arası en fazla gösteriyor.internet hızında yavaşlama bende de oldu 50 mbps speed test attığım yer de şuan 10 - 12 görüyor