Tamam teşekkürlerMagisk manager indir ve kur uygulama içinden de v18.1 zipi indir TWRP den flashla
Tamam teşekkürlerMagisk manager indir ve kur uygulama içinden de v18.1 zipi indir TWRP den flashla
Ana ekran düzenini 5x6 yapmanın bir yolu var mı ?
Ben denedim twrp açılmıyor start filan yazan baslama ekrani geliyorMagisk manager indir ve kur uygulama içinden de v18.1 zipi indir TWRP den flashla
hangi versiyon gcam i kullanıyorsunuz acaba? yada hangi geliştiricininkini?Çekiyorum evet gayet iyi çalışıyor
Eski mesajları okursan cevaplandı. Kamera ayarlarından video çözünürlüğü 720p yapınca düzgün çalışıyorVideo çekiyor ama oynatmiyor bu sorunla karşılaşan varmı yardım
sadece tek seferlik çözüm. Instagram whatsapp ve diğer uygulamaların hiçbirinde işe yaramıyor.Eski mesajları okursan cevaplandı. Kamera ayarlarından video çözünürlüğü 720p yapınca düzgün çalışıyor
[Hidden content]
Mİ-VİDEO PROGRAMINI SİL TAMAMEN.mxplayer kur varsayılan yaparsın oynatıcı sorunca onu seç tele reset at tmm dır.Video çekiyor ama oynatmiyor bu sorunla karşılaşan varmı yardım
Asderdd hocam 5-10 sayfalar arasında paylaşmıştı kontrol ederseniz bulabilirsinizhangi versiyon gcam i kullanıyorsunuz acaba? yada hangi geliştiricininkini?
tamamdır sağolunAsderdd hocam 5-10 sayfalar arasında paylaşmıştı kontrol ederseniz bulabilirsiniz
Journey rom en iyisi şarj ve oyundabu işlerden pek anlmaıyorum ama eskiden Samsung vardı ona rahatca rom atardım şimdi tüm yorumları okudum arama sorunu falan varmış acaba herkes te mi var yoksa bazılarında mı ya da en stabil rom hangisi lütfen cevap bekliyorum pubg den atmasından sıkıldım artık
Bro mi video programını silemiyorsunMİ-VİDEO PROGRAMINI SİL TAMAMEN.mxplayer kur varsayılan yaparsın oynatıcı sorunca onu seç tele reset at tmm dır.
android 8 yüklü üstüne kurabilirmiyim cevap verebilir misinJourney rom en iyisi şarj ve oyunda
silinir kardeş.rot at tele https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.androidtools.system_app_manager&hl=tr kur sol taraftan sistem tıkla, bul mi videoyu sil, tele reset at tmm.Bro mi video programını silemiyorsun
Konu var sitede journey rom kurulum talimatlarını uygulayınandroid 8 yüklü üstüne kurabilirmiyim cevap verebilir misin
Bende magisk manager yuklu olmasina rağmen uygulamaya yetki vermiyorum Sildikten sonra mx player varsayılan olarak ayarlayacam detayli bi anlatim olursa iyi olur simdiden teşekkürlersilinir kardeş.rot at tele https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.androidtools.system_app_manager&hl=tr kur sol taraftan sistem tıkla bul mi videoyu sil tele reset at tmm.