S snn1718 Kayıtlı Üye 22 Ocak 2016 22 0 4 May 2016 #21 Cvp: RE: [PORT]Casper Via V5 [LG G3] Rom By alptrek alptrek' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Knk rehber acilmiyo sadece durduruldu diyo
Cvp: RE: [PORT]Casper Via V5 [LG G3] Rom By alptrek alptrek' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Knk rehber acilmiyo sadece durduruldu diyo
S snn1718 Kayıtlı Üye 22 Ocak 2016 22 0 18 May 2016 #22 Cvp: RE: [PORT]Casper Via V5 [LG G3] Rom By alptrek alptrek' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... dostum fix paketini kuruyorum kuruluyo sikinti yok ama kullanilmiyo rehber ve cevirici durduruldu diyo fix bi guncelle ya
Cvp: RE: [PORT]Casper Via V5 [LG G3] Rom By alptrek alptrek' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... dostum fix paketini kuruyorum kuruluyo sikinti yok ama kullanilmiyo rehber ve cevirici durduruldu diyo fix bi guncelle ya
alptrek Original poster Yasaklı Üye 20 Şub 2015 180 93 24 Cihaz Casper VIA V5 20 May 2016 #23 Cvp: RE: [PORT]Casper Via V5 [LG G3] Rom By alptrek snn1718' Alıntı: alptrek' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... dostum fix paketini kuruyorum kuruluyo sikinti yok ama kullanilmiyo rehber ve cevirici durduruldu diyo fix bi guncelle ya Genişletmek için tıkla ... Bu roma destek veremiyorum ne yazık ki en eski romum.
Cvp: RE: [PORT]Casper Via V5 [LG G3] Rom By alptrek snn1718' Alıntı: alptrek' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... dostum fix paketini kuruyorum kuruluyo sikinti yok ama kullanilmiyo rehber ve cevirici durduruldu diyo fix bi guncelle ya Genişletmek için tıkla ... Bu roma destek veremiyorum ne yazık ki en eski romum.
S snn1718 Kayıtlı Üye 22 Ocak 2016 22 0 23 May 2016 #24 Cvp: RE: [PORT]Casper Via V5 [LG G3] Rom By alptrek alptrek' Alıntı: snn1718' Alıntı: alptrek' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... dostum fix paketini kuruyorum kuruluyo sikinti yok ama kullanilmiyo rehber ve cevirici durduruldu diyo fix bi guncelle ya Genişletmek için tıkla ... Bu roma destek veremiyorum ne yazık ki en eski romum. Genişletmek için tıkla ... G4 portlasan
Cvp: RE: [PORT]Casper Via V5 [LG G3] Rom By alptrek alptrek' Alıntı: snn1718' Alıntı: alptrek' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... dostum fix paketini kuruyorum kuruluyo sikinti yok ama kullanilmiyo rehber ve cevirici durduruldu diyo fix bi guncelle ya Genişletmek için tıkla ... Bu roma destek veremiyorum ne yazık ki en eski romum. Genişletmek için tıkla ... G4 portlasan