mertmete' Alıntı:Hocam çok geç iniyor 1 saattir yüzde 3 indirdi :-(
Furkan Yaldız' Alıntı:Şu romu silmek istemiyorum ama fixlenmesi lazım fixlenene kadar geçici olarak başka bi roma geçecem ACIL FIX LAZIM...
Captain' Alıntı:Surekli muzik dinleyen ve youtubeda saatlerce müzik video takilan biri olmama ragmen kurdum romu
Poweramp klasorlere girince açilmiyor baska bir muzik calar calisiyor mu romda poweramp disinda
dell2018' Alıntı:Captain' Alıntı:Surekli muzik dinleyen ve youtubeda saatlerce müzik video takilan biri olmama ragmen kurdum romu
Poweramp klasorlere girince açilmiyor baska bir muzik calar calisiyor mu romda poweramp disinda
Denemek lazım ben şuan kuruyorum telefon açılınca geri dönüş yaparım
Sağı solu belli olmuyor galiba programın 15 günlük mü deneme süresi varmış ondan sonra ne yapıcaz bizCaptain' Alıntı:dell2018' Alıntı:Captain' Alıntı:Surekli muzik dinleyen ve youtubeda saatlerce müzik video takilan biri olmama ragmen kurdum romu
Denemek lazım ben şuan kuruyorum telefon açılınca geri dönüş yaparım
Bir iki tane denedim olmadi musixmatch falan
Bu arada cok sacma ama klasörlere girdi 4 5 denemeyle
Herakleitos' Alıntı:captain hocam duymamış olayım. :laugh:
Captain' Alıntı:Herakleitos' Alıntı:captain hocam duymamış olayım. :laugh:
Hocam crackli oyun uygulama kullanmam normalde ama bu özel bir durum
smnk' Alıntı:Simdi arama geldiginde zil sesi calmiyor degil mi.
Furkan Yaldız' Alıntı:Şu romu silmek istemiyorum ama fixlenmesi lazım fixlenene kadar geçici olarak başka bi roma geçecem ACIL FIX LAZIM...