SmiLeToLiFe' Alıntı:@cesurvdogan
1. romda böyle bir özellik varmıydı hatırlamıyorum. bunun için bazı uygulamalar var onları deneyebilirsin
2. telefonu sattığım için açıkçası romla ilgili ne yapılabilir hatırlamıyorum. gravitybox ile denediniz mi? ya da ayarlarda tuş titreşimini kapatma yok mu ? Edit: yukarıda bir arkadaşımız nasıl çözdüğünü yazmış : '' [font='Open Sans', sans-serif]Gravity box girdikten sonra fiziksel tuş işlemlerine giriyoruz, en altta virtual key vibration pattern yere tıklıyoruz açılan pencereye 0( sıfır yazıyoruz sadece rakamla ) tamam dedikten sonra pencereyi kapatıyoruz... ''[/font]
waqar889643' Alıntı:dual sim or simgle??
kutayoffline' Alıntı:Kardes linkte sorun mu var yüklemiyor :shy:
husmer_22' Alıntı:WSM TOOLS ÇALIŞMIYOR DOSTUM BİLGİNE
kafaci71' Alıntı:Abi ben bu Romu kurdum sıkıntısız çalışıyor ancak telefon sim kartı görmüyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu
caner1998283455' Alıntı:YA BU ROM U YAPANLAR LÜTFEN SU UFAK HATALI DUZELTIN DE BIR SONRAKI VERSIYONUNU ATIN TAKİP EDİORUM SİZLERİ İOS GÜZELDİR![]()
FoggyFa' Alıntı:elinize sağlık
eğer bildirimleri floatify ile almak istemiyorsanız veya çok yer kapladığını vs. düşünüyorsanız iNoty yükleyin status barınız ingilizce olur ama bildirimler daha küçük şekilde olur (zamanım olursa ss eklerim)
Edıt: turkce versıyonu var mıs
Bıldırımler boyle gelır
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
murat94195' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:elinize sağlık
eğer bildirimleri floatify ile almak istemiyorsanız veya çok yer kapladığını vs. düşünüyorsanız iNoty yükleyin status barınız ingilizce olur ama bildirimler daha küçük şekilde olur (zamanım olursa ss eklerim)
Edıt: turkce versıyonu var mıs
Bıldırımler boyle gelır
ssmi bu kardeşim
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
mrjack' Alıntı:Güncelleme gelecek mi?