R
Rygebin
Son sürüm paylaştığım romu kurun onda böyle bir hata almassınız.ris258' Alıntı:çalıştırdım fakat bu seferde fastboot çalışmayı durdur hatası alıytorum
Son sürüm paylaştığım romu kurun onda böyle bir hata almassınız.ris258' Alıntı:çalıştırdım fakat bu seferde fastboot çalışmayı durdur hatası alıytorum
Rygebin' Alıntı:Son sürüm paylaştığım romu kurun onda böyle bir hata almassınız.ris258' Alıntı:çalıştırdım fakat bu seferde fastboot çalışmayı durdur hatası alıytorum
ris258' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Son sürüm paylaştığım romu kurun onda böyle bir hata almassınız.ris258' Alıntı:çalıştırdım fakat bu seferde fastboot çalışmayı durdur hatası alıytorum
ses kısma ve power tuşu ile direk download moda aldım sanırım cihazı şuan win7 olan bi bilgisayarda 5.1.1 stock romu kuruyor inşallah açılır olmazsa son paylaştığınız marshmallow u deneyeceğim onu da indirdim.
ris258' Alıntı:şuan toplar dönmeye başladı , çok teşekkür ederim cevapl
ar için. artık açılır herhalde
orhany' Alıntı:Sayın @[font='Open Sans', sans-serif]Atakan58[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]yardımınız için çok teşekkür ederim. Farklı bölümlerde bir sürü konu açtığım içinde özür dilerim, benzer konular gördükçe heyecanla aynı mesajı oralara da gönderdim. Tekrardan kusura bakmayın lütfen[/font]
orhany' Alıntı:Sayın @[font='Open Sans', sans-serif]Atakan58[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]yardımınız için çok teşekkür ederim. Farklı bölümlerde bir sürü konu açtığım içinde özür dilerim, benzer konular gördükçe heyecanla aynı mesajı oralara da gönderdim. Tekrardan kusura bakmayın lütfen[/font]
eren00' Alıntı:Hocam kolay gelsin ben zamanında telefonuma twrp recovery yüklemiştim ses açma+power tuşuna bastığımda twrp açılıyor yani bootloader menüsü gelmiyor bunu nasıl onaracağım.
Adil46' Alıntı:sa.
Ben telefona root atmistim guncelleme almiyor stock rom yuklemem gerekmis burdan stock romu indirip recoverY den yukleyebilirmiyim acil cevap verirseniz sevinirim