TragalaComplexHacker
Kayıtlı Üye
TABLET AÇILMIYOR
cheshirecat' Alıntı:Bilgisayarım 32 bit windows xp tabletim kapalı ve sıfırlanmış durumda twrp indirdim ve hedef klasör kısmını da değiştirmedim check scwr işaretini de kaldırdım buraya kadar usb bağlı da değil download tuşuna bastım sonra da usb bağladım ve hiçbir şey olmuyor bir süre sonra tablet şarj modunda açılmaya başlıyor ama bilgisayar hiçbir şeyi indirmiyor :broken:
egunler' Alıntı:cheshirecat' Alıntı:Bilgisayarım 32 bit windows xp tabletim kapalı ve sıfırlanmış durumda twrp indirdim ve hedef klasör kısmını da değiştirmedim check scwr işaretini de kaldırdım buraya kadar usb bağlı da değil download tuşuna bastım sonra da usb bağladım ve hiçbir şey olmuyor bir süre sonra tablet şarj modunda açılmaya başlıyor ama bilgisayar hiçbir şeyi indirmiyor :broken:
Arkadaşım ben w7 64 , w8 64 ve w10 64bit işletim sistemlerinde teker teker denedim ve olması gerektiği gibi tıkır tıkır çalışıyor. ama wxp'de denemedim bir w7 işletim sistemli bir pc geçir eline birde orda yapmayı dene?
egunler' Alıntı:cheshirecat' Alıntı:Bilgisayarım 32 bit windows xp tabletim kapalı ve sıfırlanmış durumda twrp indirdim ve hedef klasör kısmını da değiştirmedim check scwr işaretini de kaldırdım buraya kadar usb bağlı da değil download tuşuna bastım sonra da usb bağladım ve hiçbir şey olmuyor bir süre sonra tablet şarj modunda açılmaya başlıyor ama bilgisayar hiçbir şeyi indirmiyor :broken:
Arkadaşım ben w7 64 , w8 64 ve w10 64bit işletim sistemlerinde teker teker denedim ve olması gerektiği gibi tıkır tıkır çalışıyor. ama wxp'de denemedim bir w7 işletim sistemli bir pc geçir eline birde orda yapmayı dene?
skahraman24' Alıntı:HOCAM biz bu tabletleri stock romla geri çevireceğiz de...
bu recovry mod ne olacak oda düzelecek mi...
sürekli mesaj atıyorlar rootsuz ve cracksiz tabletlere yarın dese bilgisayar öğretmeni herkes tabletlerini getirsin
recovry moddan yakalanmıyalım
cevap verirseniz soru işareti gider aklımdan
BlackSlayer' Alıntı:Slm hocam ben tableti çarşamba aldım şifremi pazartesi alcam ondam önce nasıl apk yükliyebilirim araştırıyorum size kadar ulaştım sizin birkaç şeyinizi gördüm youtubedede başkalarından izledim ama sizede bi sorim dedim apk nasıl yükleyebilirim sizin paylaştığınız room recovery vb. hangilerini indirmeliyim ve youtubede gördüyseniz yunus doğan diye birinin videosu var onun yaptıklarını yapsam sorun çıkarmı çok yazdım ama cevaplarsanız çok sevinirim
Asderdd' Alıntı:skahraman24' Alıntı:HOCAM biz bu tabletleri stock romla geri çevireceğiz de...
bu recovry mod ne olacak oda düzelecek mi...
sürekli mesaj atıyorlar rootsuz ve cracksiz tabletlere yarın dese bilgisayar öğretmeni herkes tabletlerini getirsin
recovry moddan yakalanmıyalım
cevap verirseniz soru işareti gider aklımdan
Stock romu yüklerseniz recovery de dâhil olmak üzere her şey orijinal hâle döner.
BlackSlayer' Alıntı:Slm hocam ben tableti çarşamba aldım şifremi pazartesi alcam ondam önce nasıl apk yükliyebilirim araştırıyorum size kadar ulaştım sizin birkaç şeyinizi gördüm youtubedede başkalarından izledim ama sizede bi sorim dedim apk nasıl yükleyebilirim sizin paylaştığınız room recovery vb. hangilerini indirmeliyim ve youtubede gördüyseniz yunus doğan diye birinin videosu var onun yaptıklarını yapsam sorun çıkarmı çok yazdım ama cevaplarsanız çok sevinirim
Her hangi bir sorun oluşmaması için şifrenizi alıp tabletinize bir kez girene kadar tabletinize her hangi bir işlem uygulamamanızı tavsiye ediyorum. Daha sonra bana özel mesaj yoluyla ya da buraya yazarak ulaşabilirsiniz.
Asderdd' Alıntı:ibrahim40140' Alıntı:download diyorum olmuyor sonra hemen general mobile yazısı çıkıyor
Driver yüklenmemiştir, 64bit windows kullanıyorsanız sürücü imza zorlamasını devredışı bırakıp öyle deneyin
32bit windows kullanıyorsanız adımları dikkatli bir şekide yeniden yapın.
WarranTR' Alıntı:Hocam yapamadım yardım edermisiniz.Driver ları kurdum fakat yinede program okumuyor.Pil animasyonu geliyor
Edit:Sağolun hocam yaptım sonunda
skahraman24' Alıntı:abi custom rom bekliyoruz
yap bi kıyak