MadloveR
Administrator
Xiaomi Redmi Note 3 İmei Atma Nasıl Yapılır?
Bu konuda anlattıklarımı diğer Snapdragon cihazlarda da deneyebilirsiniz. Olumlu sonuç alacağınıza inanıyorum.
Konuda anlatılanları eksiksiz şekilde uygularsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.
Kendi telefonumda defalarca bu işlemi uyguladım hiç sorun yaşamadım.
Redmi Note 3 Pro İmei Yazma İşlemi İçin Gerekli Olan Şeyler Nelerdir?
Rootlu Redmi Note 3 Pro
64 Bit Win7 veya Win10 Bilgisayar
Minimal ADB Tools
MiPc Suite
Write Dual imei
ADB Setup
Xiaomi İmei Tamiri İçin Yapmanız Gerekenler
1. Telefonunuzun geliştirici seçeneklerinden USB Hata Ayıklamayı Aktifleştirin.
1.MiPc Suite, ADB setup ve Minimal ADB Tools u bilgisayarınıza kurun ve yeniden başlatın.
2.Telefonu açık halde kablo ile bilgisayara bağlayın.
3. Minimal ADB Tools çalıştırın ve sırasıyla aşağıdaki kodları yazıp enter a basın.
Bilgisayarınızın aygıt yöneticisini kontrol edin, Resimde gözüktüğü gibi olmasına dikkat edin.
Redmi Note 3 aygıt yöneticisinde Qualcomm HS-USB Android DIAG 901D şeklinde görünüyorsa sorun yok demektir. İşleme devam edebiliriz.
Telefon bu şekilde görünmüyorsa Driver yüklemesinde sorun olabilir, tekrar kurmayı deneyin.
4. Write imei programını çalıştırın.
Kullanmak istediğiniz İmei numarasını belirtilen kısma yazdıktan sonra "Start" butonuna basın ve bekleyin.
Pass yazısı gözüktüğünde işlem tamamlanmış olur. Telefonunuzu yeniden başlatın ve *#06# tuşlayarak imeinin başarıyla yazılıp yazılmadığını kontrol edin.
Bu konuda anlattıklarımı diğer Snapdragon cihazlarda da deneyebilirsiniz. Olumlu sonuç alacağınıza inanıyorum.
Konuda anlatılanları eksiksiz şekilde uygularsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.
Kendi telefonumda defalarca bu işlemi uyguladım hiç sorun yaşamadım.
Redmi Note 3 Pro İmei Yazma İşlemi İçin Gerekli Olan Şeyler Nelerdir?
Rootlu Redmi Note 3 Pro
64 Bit Win7 veya Win10 Bilgisayar
Minimal ADB Tools
MiPc Suite
Write Dual imei
ADB Setup
Xiaomi İmei Tamiri İçin Yapmanız Gerekenler
1. Telefonunuzun geliştirici seçeneklerinden USB Hata Ayıklamayı Aktifleştirin.
1.MiPc Suite, ADB setup ve Minimal ADB Tools u bilgisayarınıza kurun ve yeniden başlatın.
2.Telefonu açık halde kablo ile bilgisayara bağlayın.
3. Minimal ADB Tools çalıştırın ve sırasıyla aşağıdaki kodları yazıp enter a basın.
Kod:
adb shell
su
setprop sys.usb.config diag,adb
Bilgisayarınızın aygıt yöneticisini kontrol edin, Resimde gözüktüğü gibi olmasına dikkat edin.
Redmi Note 3 aygıt yöneticisinde Qualcomm HS-USB Android DIAG 901D şeklinde görünüyorsa sorun yok demektir. İşleme devam edebiliriz.
Telefon bu şekilde görünmüyorsa Driver yüklemesinde sorun olabilir, tekrar kurmayı deneyin.
4. Write imei programını çalıştırın.
Kullanmak istediğiniz İmei numarasını belirtilen kısma yazdıktan sonra "Start" butonuna basın ve bekleyin.
Pass yazısı gözüktüğünde işlem tamamlanmış olur. Telefonunuzu yeniden başlatın ve *#06# tuşlayarak imeinin başarıyla yazılıp yazılmadığını kontrol edin.
Moderatör tarafında düzenlendi: