Sametbaskan
Kayıtlı Üye
Eminim Hatta 4 Defa baştan kurdum ama duzelmedibu romlar o model için portlandı eminmisiniz dediğiniz hataların olduğuna romların hepsi test edilip paylaşılıyor.
Eminim Hatta 4 Defa baştan kurdum ama duzelmedibu romlar o model için portlandı eminmisiniz dediğiniz hataların olduğuna romların hepsi test edilip paylaşılıyor.
öyle hatalara rastlamamıştım ama gözden geçiririm başka romlarda da sıkıntı yaşıyomusunuz?Eminim Hatta 4 Defa baştan kurdum ama duzelmedi
Lineageos romda snapchat oturum acamiyorum 720p60fps video da takılma yapıyor cm13 rom da ise google play'e giriş yapılamıyor bağlantı yok hatası veriyor ve cozulmuyo ayrıca cm13de aşırı ses verdiği için sesi bozuk vermeye başlıyoöyle hatalara rastlamamıştım ama gözden geçiririm başka romlarda da sıkıntı yaşıyomusunuz?
i also have snapchat problem and sms problemLineageos romda snapchat oturum acamiyorum 720p60fps video da takılma yapıyor cm13 rom da ise google play'e giriş yapılamıyor bağlantı yok hatası veriyor ve cozulmuyo ayrıca cm13de aşırı ses verdiği için sesi bozuk vermeye başlıyo
lineage os da 60fps romun sıkıntısı benden kaynaklanmayan geçici çözümler bulursam eklerim.cm ses içinde divine beats 9.0 ses modu kullanın diğer custom romlarda da kullanabilirsiniz.google play sıkıntısınında fixini veririm.Lineageos romda snapchat oturum acamiyorum 720p60fps video da takılma yapıyor cm13 rom da ise google play'e giriş yapılamıyor bağlantı yok hatası veriyor ve cozulmuyo ayrıca cm13de aşırı ses verdiği için sesi bozuk vermeye başlıyo
Teşekkür Ederim Cm için google play fix ve divine beats 9.0 ses modülü linki verir misiniz ayrıca cm romlarda da kaynaklı bu 60 fps sıkıntısılineage os da 60fps romun sıkıntısı benden kaynaklanmayan geçici çözümler bulursam eklerim.cm ses içinde divine beats 9.0 ses modu kullanın diğer custom romlarda da kullanabilirsiniz.google play sıkıntısınında fixini veririm.
bu fixi deneyin play_store_fix.zip divine beats linki DivineBeats By TheRoyalSeeker 9.0 seçin diğerleri sıkıntı çıkarırTeşekkür Ederim Cm için google play fix ve divine beats 9.0 ses modülü linki verir misiniz ayrıca cm romlarda da kaynaklı bu 60 fps sıkıntısı
test edip bana geri bildirimde bulunun lütfenbu fixi deneyin play_store_fix.zip divine beats linki DivineBeats By TheRoyalSeeker 9.0 seçin diğerleri sıkıntı çıkarır