ResurrectionRemix-M-v5.7.4-HTC 820G+

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan E3E4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öyle hatalara rastlamamıştım ama gözden geçiririm başka romlarda da sıkıntı yaşıyomusunuz?
Lineageos romda snapchat oturum acamiyorum 720p60fps video da takılma yapıyor cm13 rom da ise google play'e giriş yapılamıyor bağlantı yok hatası veriyor ve cozulmuyo ayrıca cm13de aşırı ses verdiği için sesi bozuk vermeye başlıyo

Lineageos romda snapchat oturum acamiyorum 720p60fps video da takılma yapıyor cm13 rom da ise google play'e giriş yapılamıyor bağlantı yok hatası veriyor ve cozulmuyo ayrıca cm13de aşırı ses verdiği için sesi bozuk vermeye başlıyo
i also have snapchat problem and sms problem

lineage os da 60fps romun sıkıntısı benden kaynaklanmayan geçici çözümler bulursam eklerim.cm ses içinde divine beats 9.0 ses modu kullanın diğer custom romlarda da kullanabilirsiniz.google play sıkıntısınında fixini veririm.

lineage os da 60fps romun sıkıntısı benden kaynaklanmayan geçici çözümler bulursam eklerim.cm ses içinde divine beats 9.0 ses modu kullanın diğer custom romlarda da kullanabilirsiniz.google play sıkıntısınında fixini veririm.
Teşekkür Ederim Cm için google play fix ve divine beats 9.0 ses modülü linki verir misiniz ayrıca cm romlarda da kaynaklı bu 60 fps sıkıntısı

Teşekkür Ederim Cm için google play fix ve divine beats 9.0 ses modülü linki verir misiniz ayrıca cm romlarda da kaynaklı bu 60 fps sıkıntısı
bu fixi deneyin
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
divine beats linki
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
9.0 seçin diğerleri sıkıntı çıkarır
[doublepost=1532181583,1532181534][/doublepost]
bu fixi deneyin
divine beats linki
9.0 seçin diğerleri sıkıntı çıkarır
test edip bana geri bildirimde bulunun lütfen

Bu mu daha güncel yoksa ResurrectionRemix_R79-M-v5.7.4'mi anlayamadım. Diğeri daha yeni gözüküyor "telefon hakkında" kısmına bakınca ama bu konudaki romun indirme linkinin tarihi daha yeni gözükmekte.