Uchiha Itachi
Aktif Üye
Mesut hocam ben google bootlogo ve bootanim flaşladım lenovonun şarj animasyonu da stock la değişti kapalı modada açılan.. Şarj performansını etkiler mi
MedicUbuntu' Alıntı:Hocam gece modunun herhangi bir kısa yolunu yapabilirmiyiz
Xyoline' Alıntı:Hocam kurmak isterken hep Status 7 hatası alıyorum. Tam Sürüm Kitkat'a yazılım güncelleyci ile geçiyorum, Sp Flash Tool ile Recovery kuruyorum, sonra Gidgat'ı yüklemek istediğimde kurulumun yarısına gelmeden -bazen de en başta- hata oluşuyor.
Acaba format system yaptığımız için mi oluyor? Yoksa farklı bir Rom yükleyip ordan mı Gidgat'a geçmek gerekir?
İnternetim çok yavaş olduğu için başka bir Rom indiremiyorum.
Düzenleme: Philz yerine CWM Recovery ile yaptım, oldu.
hasansinayan' Alıntı:Orochi hocam xposed ve gravity kullanmanın tek nedeni toggles daki kolay 2g-3g geçiş ayarlara gitmeden.Bunu başka birşeyle yapabilirmiyim eğer varsa xposed kullanmam ama araştırdım widgetker var ayaralara yönlendiren Başka yok gibi.Aslnda bazı romlarda entegre edilmiş rom tooggle a ekleme yapılamazmı
Uchiha Itachi' Alıntı:Mesut hocam ben google bootlogo ve bootanim flaşladım lenovonun şarj animasyonu da stock la değişti kapalı modada açılan.. Şarj performansını etkiler mi
Prototype' Alıntı:Hocam romda wifi kopma sorunu var ilgilenirseniz sevinirim
Orochi™' Alıntı:Benim Yaşamadığım Bir Problem Çözüm Bulmam Zor Genel Bir Sorun değil Bazı Kişilerde Oluyor
Yapabileceğim Bir şey yok .
Massaka' Alıntı:Herşey iyi güzelde stockromlardaki gibi ses tuşları ile ftoğraf çekemiyormuyuz hocam
bllcskn' Alıntı:Massaka' Alıntı:Herşey iyi güzelde stockromlardaki gibi ses tuşları ile ftoğraf çekemiyormuyuz hocam
tuslara aynı anda basmanız gerekiyor
Semdota' Alıntı:Orochi. Sistem uygulamalarından link2s ile "telefon" uygulamasını sildim mobil ağ gitti ne arama yapılıyor ne internete giriliyor sim gözükmüyor anlican. O sistem uugulamasını nasıl geri getiricem.ACİL
Semdota' Alıntı:Orochi. Sistem uygulamalarından link2s ile "telefon" uygulamasını sildim mobil ağ gitti ne arama yapılıyor ne internete giriliyor sim gözükmüyor anlican. O sistem uugulamasını nasıl geri getiricem.ACİL