knight344' Alıntı:Hocam Gmd2 içinde bişeyler yapın bıktım ya stock çok kötü :/
Xyoline' Alıntı:knight344' Alıntı:Hocam Gmd2 içinde bişeyler yapın bıktım ya stock çok kötü :/
Hocam D2 alt forumunda çok Maşallahlı romlar var zaten. CM 12.1 bile var yani.
Mesut Hocamın D2'si olmadığından yapamaz. Bu romu port etmişlerdi bildiğim kadarıyla ama Mesut Hocam her şeyi D1'e göre ayarladığından böyle görünmüyordu bildiğim kadarıyla.
TheNexus' Alıntı:Bu roma legend v13 system ui nasıl kurabilirim
AloneMan' Alıntı:TheNexus' Alıntı:Bu roma legend v13 system ui nasıl kurabilirim
Legend V13 ün systemuisini al gidgat ultimate in systemuisi ile değiştir yeniden başlat
Xyoline' Alıntı:knight344' Alıntı:Hocam Gmd2 içinde bişeyler yapın bıktım ya stock çok kötü :/
Mesut Hocamın D2'si olmadığından yapamaz. Bu romu port etmişlerdi bildiğim kadarıyla ama Mesut Hocam her şeyi D1'e göre ayarladığından böyle görünmüyordu bildiğim kadarıyla.
knight344' Alıntı:Xyoline' Alıntı:knight344' Alıntı:Hocam Gmd2 içinde bişeyler yapın bıktım ya stock çok kötü :/
Hocam cm12.1 sorunlu
yoksa kullanıcam sms sorunu felan var fixde vermiyor hocamız. :goodbye:
BySahin' Alıntı:Bu romda ekran görüntüsü nasıl alınıyor?
BySahin' Alıntı:Bu romda ekran görüntüsü nasıl alınıyor?
burakucar123' Alıntı:hocam rom çok iyi gerçekten ama depolama alanı yetersiz hatası çıkıyor hep bunu nasıl düzeltiriz? :what:
hocam çok teşekkür ederim sağolasınXyoline' Alıntı:Burdan hafızayı arttırın Hocam. http://forum.turkdevs.com/konu-mod-apk-d...-tool.html
Incredible™' Alıntı:BySahin' Alıntı:Bu romda ekran görüntüsü nasıl alınıyor?
normal kitkattaki gibi ses kısma + güç tuşu
BySahin' Alıntı:Incredible™' Alıntı:BySahin' Alıntı:Bu romda ekran görüntüsü nasıl alınıyor?
olmuyor.
muratxxlarge' Alıntı:BySahin' Alıntı:Incredible™' Alıntı:BySahin' Alıntı:Bu romda ekran görüntüsü nasıl alınıyor?
olmuyor.
biraz basılı tut.
unal8132' Alıntı:Kardeşlerim bu ROM art de stabil calisiyormu varmı bilen deneyen?