AloneMan' Alıntı:Legend V13 ün systemuisini yukledim çok iyi oldu ) http://i.hizliresim.com/ngGknl.png
bende suan yüklü ve kullandigim nadir sorunsuz romlardandir.xposed ve gravityboxta kurulu herhangi bir sorun yok kurabilirsintlhares' Alıntı:bu romda xposed ve gravitybox yükleme sıkıntı oluyor mu bir kaç kişi yüklenemiyor yazmış bir çözümü var mı?
Criver' Alıntı:bende suan yüklü ve kullandigim nadir sorunsuz romlardandir.xposed ve gravityboxta kurulu herhangi bir sorun yok kurabilirsintlhares' Alıntı:bu romda xposed ve gravitybox yükleme sıkıntı oluyor mu bir kaç kişi yüklenemiyor yazmış bir çözümü var mı?
tlhares' Alıntı:Criver' Alıntı:bende suan yüklü ve kullandigim nadir sorunsuz romlardandir.xposed ve gravityboxta kurulu herhangi bir sorun yok kurabilirsintlhares' Alıntı:bu romda xposed ve gravitybox yükleme sıkıntı oluyor mu bir kaç kişi yüklenemiyor yazmış bir çözümü var mı?
cevap için sağol hocam deneyeceğim birazdan bir sıkıntı olursa size sorabilir demi yine
Criver' Alıntı:tlhares' Alıntı:Criver' Alıntı:bende suan yüklü ve kullandigim nadir sorunsuz romlardandir.xposed ve gravityboxta kurulu herhangi bir sorun yok kurabilirsintlhares' Alıntı:bu romda xposed ve gravitybox yükleme sıkıntı oluyor mu bir kaç kişi yüklenemiyor yazmış bir çözümü var mı?
cevap için sağol hocam deneyeceğim birazdan bir sıkıntı olursa size sorabilir demi yine
valla telefondaym bilgisayarı sınavdan ötürü topladık telefondan elimden geldiince yardım ederm çok bişe bildiim yok hocalarımda yardımcı olur
erdincfe' Alıntı:AloneMan' Alıntı:Legend V13 ün systemuisini yukledim çok iyi oldu ) http://i.hizliresim.com/ngGknl.png
Systemui yi paylasabilir misin? Dosya yoneticisiyle Systeme mi attın direk?
baştan kurup öyle denetlhares' Alıntı:xposed i silmeme rağmen art geçmiyor rom nasıl düzeltiriz
tlhares' Alıntı:xposed i silmeme rağmen art geçmiyor rom nasıl düzeltiriz
tlhares' Alıntı:@"Fasty^" @"RomMaster" öyle yaptım teşekkür ederim ikinize de google klavyeyi güncellediğimde ilk hali gibi olmuyor onu nasıl yaparız
RomMaster' Alıntı:tlhares' Alıntı:@"Fasty^" @"RomMaster" öyle yaptım teşekkür ederim ikinize de google klavyeyi güncellediğimde ilk hali gibi olmuyor onu nasıl yaparız
Ayarlar uygulamalardan google klavyeyi bulup güncellemeleri kaldır diyin ve onu güncellemeyin