[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

http://bit.ly/1FyFtJD şu linkten dene.Kullanıcı adı :turkdevs, şifre girme yok. 

Yanlis konuya yazmisim ama gorursunuz herhalde.Doktor stabil kitkattaki kilit ekranini buna nasıl entegre ederim sistemdeki hangi uygulamayi alicam yardim lütfen

Arkadaslar artik discovery kullanmadigim icin bu ve diger romlar icin guncelleme verilmeyecektir 
Sorunlariniz icinde konuyu ve forumu inceleyin .

Evet mesut hocam w810 i den beridir ayni telefonu kullaniyoruz simdi hangi teli kullaniyorsunuz merak ettik bizde geçelim :-)

Discovery 2 Mini .

Viper4Android yüklesek romun üstüne sağlıklı çalışır mı? Dolby kullanmak istemiyorum açıkcası

romu yukledim bir muddet sonra çekmemeye başladı. yaklasik 1 saattir mobil ağ ariyor ama baglanmiyor :( varmidir cozumu fixi felan nasil duzelecek bu :(

bu romla aynı özelliklere sahip ama görsel olarak saf aosp olan bir rom var mı acaba?

mesutban' Alıntı:
romu yukledim bir muddet sonra çekmemeye başladı. yaklasik 1 saattir mobil ağ ariyor ama baglanmiyor :( varmidir cozumu fixi felan nasil duzelecek bu :(

Wipeları düzgün yap temiz bir kurulumla. Forumdaki en sorunsuz roma mobil ağ arıyor bağlanmıyor dersen ayıp edersin.

arkadaşlar bu son ultımate romu nerden indircez bi linkini atabilirmsn ?bulamadımda saolun şmdiden

ROM güzelde mesaj rehber ve arama kaydı yeri hoşuma gitmedi. Buraları değiştirmek mümkün mü ?