Arkadaşlarlar ilk defa bir ROM kurdum. Hakikaten bu ROM çok güzelmiş. Eline koluna sağlık. Dandik dundik KitKat sürümlerini kullandırıyorlarmış bize. Buna bayıldım. Hata göremedim. Tebrikk ediyorum gerçekten. Teşekkür ederim.
maxizagato' Alıntı:Lafı uzatmadan Kuruluma Geçelim Smile
Yüklemeye Başlamadan Mevcut Romunuzu Yedekleyin
CWM giriyoruz Sırasıyla : Wipe Data Factory - Wipe Dalvik Cache - Format System
Yapıyoruz
İnstall Zip Sdcard tıklayıp Aşağıdaki Linkteki Romu Yüklüyoruz
ARKADASLAR BENDE WİPE DATA FACTORY RESET VAR, WİPE DALVİK CACHE YOK, ONUN YERİNE WİPE CACHE PARTİTİON VAR, FORMAT SYSTEM HİÇ YOK NADİL YAPİCAM Bİ YARDİMCİ OLURSANİZ. ACİK BEKLİYORUM
Hüseyin Bin Adem' Alıntı:Selfie çubuğu çalışmadı abi ne yapmalıyım kablolu
md1' Alıntı:[size=medium]Herkese Merhaba,
[font='Open Sans', sans-serif]Gidgat romunu ilk defa xda'da a117 (Türkiyedeki piranha zenin aynısı) için port edilmiş hali ile gördüm. Araştırınca bu forumu buldum. Port edilmiş halinde folder lock özelliği, launcher durdu hatasına neden oluyor. Bir de radyo dinlerken mesaj (sms) geldiğinde radyoyu durduruyor ama mesaj sesini veremiyor ve sonra radyo sesi geri gelmiyor, radyoyu tekrar kapatıp açmak gerekiyor. Merak ettiğim orjinal romda bunlara rastlayan oldu mu yoksa port etme sırasında oluşan hatalar mı? GM Discoveryde kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse, çok makbule geçer.[/font][/size]
Frozen' Alıntı:maxizagato' Alıntı:Lafı uzatmadan Kuruluma Geçelim Smile
Yüklemeye Başlamadan Mevcut Romunuzu Yedekleyin
CWM giriyoruz Sırasıyla : Wipe Data Factory - Wipe Dalvik Cache - Format System
Yapıyoruz
İnstall Zip Sdcard tıklayıp Aşağıdaki Linkteki Romu Yüklüyoruz
ARKADASLAR BENDE WİPE DATA FACTORY RESET VAR, WİPE DALVİK CACHE YOK, ONUN YERİNE WİPE CACHE PARTİTİON VAR, FORMAT SYSTEM HİÇ YOK NADİL YAPİCAM Bİ YARDİMCİ OLURSANİZ. ACİK BEKLİYORUM
CWM Recovery menüsünden advanced bölümünde yer alıyor
Hüseyin Bin Adem' Alıntı:Selfie çubuğu çalışmadı abi ne yapmalıyım kablolu
Selfie çubuğunu telefon desteklemiyor.Romluk değil
md1' Alıntı:[size=medium]Herkese Merhaba,
[font='Open Sans', sans-serif]Gidgat romunu ilk defa xda'da a117 (Türkiyedeki piranha zenin aynısı) için port edilmiş hali ile gördüm. Araştırınca bu forumu buldum. Port edilmiş halinde folder lock özelliği, launcher durdu hatasına neden oluyor. Bir de radyo dinlerken mesaj (sms) geldiğinde radyoyu durduruyor ama mesaj sesini veremiyor ve sonra radyo sesi geri gelmiyor, radyoyu tekrar kapatıp açmak gerekiyor. Merak ettiğim orjinal romda bunlara rastlayan oldu mu yoksa port etme sırasında oluşan hatalar mı? GM Discoveryde kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse, çok makbule geçer.[/font][/size]
Zaten sorunsuz halinin olduğu konuya yazıyorsunuz neden port halini kullanıyorsunuz ki ?
cesmi' Alıntı:eline sağlık güzel rom olmuş.pilin daha uzun süre gitmesi için bir fixin varmı
ya da önerin?
bi de dolby fixini kurdım.nasıl kullanca.dolby fixi açıyom.donuk duruyor.bir işlem yapılmıyor
Frozen' Alıntı:md1' Alıntı:[size=medium]Herkese Merhaba,
Zaten sorunsuz halinin olduğu konuya yazıyorsunuz neden port halini kullanıyorsunuz ki ?
Sergen Kabakçı' Alıntı:hocam gidgat ve nova launcher var hangisini kullanalım?
serkan75' Alıntı:Sergen Kabakçı' Alıntı:hocam gidgat ve nova launcher var hangisini kullanalım?
Sana kalmış. İkisinide dene seç birini. Bence nova.
Sergen Kabakçı' Alıntı:serkan75' Alıntı:Sergen Kabakçı' Alıntı:hocam gidgat ve nova launcher var hangisini kullanalım?
Sana kalmış. İkisinide dene seç birini. Bence nova.
Herhangi birini silsem sorun olur mu?
Orochi™' Alıntı:kilit özelliği romla alakalı değil ancak launcherla alakalı farklı bi launcher deneyebilirsin discovery kullanmadığım için romda
dediğin yerde sorun varmı yokmu tam olarak hatırlamıyorum
ancak boot.img ile alakası yok .
mkaya1453' Alıntı:Orochi™' Alıntı:kilit özelliği romla alakalı değil ancak launcherla alakalı farklı bi launcher deneyebilirsin discovery kullanmadığım için romda
Hocam linki kontrol edermisiniz rica etsem
Orochi™' Alıntı:kilit özelliği romla alakalı değil ancak launcherla alakalı farklı bi launcher deneyebilirsin discovery kullanmadığım için romda