[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate

Hocam şu hava durumu widgeti kilit ekranına nasıl koyabiliriz
http://hizliresim.com/GE2Xgb

Bu roma gmd nin stock jeleybeandeki mesajlaşma ve dialer ini gömebiilir miyim.çalışırmı yada herhangi KitKat dialerini gomebilirmiyim.çalışırsa nasıl yaparım acaba

hocambu roma orjınal Kitkat Teması Gömebılırmıyız ? Bıldırım çubugundakı mavi ikonlar yerıne beyaz olanı

murat94195' Alıntı:
bu herşeyi telefondanmı yapıcaz pcye gerek varmı

hayır pc'ye gerek yok. cwm ile yükleyebilirsin

orochi kardeşim süper görünüyor ama şuan yine senin güzel eserin iocean X8 Mini 'den vazgeçemedigim için yükleyemiyorum. :D paylaşım ve emegin için çok teşekkür ederim. bu arada torrent kullanıyorsan sana yerli ve yabancı en kral torrent siteleri için davetiye gönderebilirim. aklında bulunsun :D

Bu roma gmd nin stock jeleybeandeki mesajlaşma ve dialer ini gömebiilir miyim.çalışırmı yada herhangi KitKat dialerini gomebilirmiyim.çalışırsa nasıl yaparım acaba

fbtheking' Alıntı:
Hocam şu hava durumu widgeti kilit ekranına  nasıl koyabiliriz
Ayarlar - Güvenlik Menusunden Widgetları Etkinleştir aktif edip kilit ekranındaki Saati kaldırıp yerine bunu ekleyebilirsin

eyesoftheangels' Alıntı:
Bu roma gmd nin stock jeleybeandeki mesajlaşma ve dialer ini gömebiilir miyim.çalışırmı  yada herhangi KitKat dialerini gomebilirmiyim.çalışırsa nasıl yaparım acaba

Hayır Kullanamazsın Çalışmaz

tolgbab11' Alıntı:
hocambu roma orjınal Kitkat Teması Gömebılırmıyız ? Bıldırım çubugundakı mavi ikonlar yerıne beyaz olanı

Bu Rom Orj AOSP temadaydı Bu Temayı Entegre ettim  Saf Görünümde GG hızında Rom istiyorsan
Lite-Kat - Jet-Kat romlarını deneyebilirsin

murat94195' Alıntı:
bu herşeyi telefondanmı yapıcaz pcye gerek varmı

Tüm işlemler telefondan yapılacak Tabiki Cihazında CWM olması Gerekir..

şuana kadar tek sorunum, bildirimlerin bazen gelmemesi, bazen whatsappa gırdıgımde 3 farklı konusmadan mesaj geldıgını goruyorum ama bana bıldırım gelmıyor, bazende facebook whatsapp vs. uygulamaların bıldırımlerı aynı anda hep beraber gelıyor.Ama bunlar pek dert değil,yinede EFSO rom :) , ha düzelirse nne olur tadından yenmez.

Benim de tek sıkıntım ise ses en kisikta bile çok yüksek çıkıyor.

Herkes yüksek ses çıksın diye sitem eder sen çıkıyor diye sitem ediyorsun :) enterasan :D

A4L' Alıntı:

Maalesef KK da o sıkıntı var. JB de ayarlanabiliyor ama KK da ayarlanamıyor. Özellikle sessiz ortamlarda veya gece en düşük seviyede bile bangır bangır bağırıyor.

ahmetkkcl' Alıntı:
Herkes yüksek ses çıksın diye sitem eder sen çıkıyor diye sitem ediyorsun :) enterasan :D

Geceleri çok sıkıntı oluşturuyor  :D

MadloveR' Alıntı:
A4L' Alıntı:

Maalesef KK da o sıkıntı var. JB de ayarlanabiliyor ama KK da ayarlanamıyor. Özellikle sessiz ortamlarda veya gece en düşük seviyede bile bangır bangır bağırıyor.

Yani mühendislik modundan bile ayarlanamıyor.
Teşekkürler.

Orochi™' Alıntı:
fbtheking' Alıntı:
Hocam şu hava durumu widgeti kilit ekranına  nasıl koyabiliriz
Ayarlar - Güvenlik Menusunden Widgetları Etkinleştir aktif edip kilit ekranındaki Saati kaldırıp yerine bunu ekleyebilirsin

Sağol hocam eline sağlık ayarladım

İnit.d desteği varmı romda ?

Hocam Bende Lite-Kat V3 ve Gitgat Ultimate var, Görünüşün Benim Için Bir Önemi Yok, Lite-Katı Da Siz Yaptıginiz Icin Ve Rom Yapma Konusunda Bir Bilgim Olmadigi Icin Soruyorum, Iki Rom Arasinda Pil Konusunda Farklilik Varmi ? Iki Romdan Herhangi Birinde Pil Icin Duzenlemelerde Bir Farklilik Varmi ? Gitgat Ultimate , Lite-Katin Temali Hali Diyebilirmiyiz ?

Bir süre sonra wifi bağlı görünüp veri aktarımı yapmıyor :( Cihaz son parti