kerem4535' Alıntı:Güzel rom olmuş
bild' Alıntı:V2 güncelleme gelecekmi kardeşim
eyupmenevse' Alıntı:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Casper VIA V5<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-ROM Versiyonu 4.4.2'dir
-IOS 8 iPhone
-ROM Performansı iyidir
Ekran görüntüleri:
DİKKAT:Siz çince yazıya bakmayın romda ekran görüntüsü çekmeyi bulamadımda başka bi yerden aldım
ROM EKSİKLİKLERİ:ROMDA son ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi parmağınızı alttan üste çekince gelen menü bir uygulamayla sağlanmış.Ayrıca İphone da bi tek orta tuş olduğu için geri tuşunun orta tuş olarak algılanıyor.
NOT:ROMDA SuperSU,Gravitybox,Xposed vs. ayarlar uygulamasında bulabilirsiniz.
YÜKLEME TALİMATI:
1--
İlk olarak romu indirip hafıza kartımıza atıyoruz ve telefonu recovery modda başlatıyoruz.(Philz Touch :Link)
2--
Telefonu recovery modda başlattıktan sonra;
a)Philz touch recovery için,Wipe and format options>Clean to install a new rom>yes>go back>go back>install zip>rom dizini>yes>reboot system
b)clockworkmod için,wipe data factory reset>yes>install zip>rom dizini>reboot
3--
İyi günler rom kullanıma hazır
ÖNEMLİ NOT:BU ROMU YAPMAMDA KATKISI OLAN @alptrek KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM.AYRICA ROM PORTLAMAYI BANA ALPEREN KIRICI ÖĞRETMİŞTİR
ROM LİNK:İndir
AYRICA ROM İLK ROMUMDUR YORUMLARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
eyupmenevse' Alıntı:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Casper VIA V5<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-ROM Versiyonu 4.4.2'dir
-IOS 8 iPhone
-ROM Performansı iyidir
Ekran görüntüleri:
DİKKAT:Siz çince yazıya bakmayın romda ekran görüntüsü çekmeyi bulamadımda başka bi yerden aldım
ROM EKSİKLİKLERİ:ROMDA son ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi parmağınızı alttan üste çekince gelen menü bir uygulamayla sağlanmış.Ayrıca İphone da bi tek orta tuş olduğu için geri tuşunun orta tuş olarak algılanıyor.
YÜKLEME TALİMATI:
1--
İlk olarak romu indirip hafıza kartımıza atıyoruz ve telefonu recovery modda başlatıyoruz.(Philz Touch :Link)
2--
a)Philz touch recovery için,Wipe and format options>Clean to install a new rom>yes>go back>go back>install zip>rom dizini>yes>reboot system
3--
İyi günler rom kullanıma hazır
ÖNEMLİ NOT:BU ROMU YAPMAMDA KATKISI OLAN @alptrek KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM.AYRICA ROM PORTLAMAYI BANA ALPEREN KIRICI ÖĞRETMİŞTİR
AYRICA ROM İLK ROMUMDUR YORUMLARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
eyupmenevse' Alıntı:@"seramik111" denedim ama ROM kullanılacak gibi olmuyor onun için Samsung romu pek bulamazsın
seramik111' Alıntı:eyupmenevse' Alıntı:@"seramik111" denedim ama ROM kullanılacak gibi olmuyor onun için Samsung romu pek bulamazsın
Kardeşim sana bişey daha danış istiyorum bu ayarlar menüsüne nasıl xposed+gecemodu gibi şeyleri nasıl ekliyorsun acaba
Geri bildirimin için teşekkürler. şarj performansının farkındayım içindeki uygulamalardan kaynaklı ancak uygulamalarla uğraşırsam romun bütünlüğü bozulacağı için hiç karışmıyoruminvasionTr' Alıntı:Ses performansı mükemmel. 2 hafta kadar kullandım şarj sıkıntı olduqu için geri kaldırdım. Eline sağlık
eyupmenevse' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Eline sağlık, çalışmalarının devamını diliyorum :goodbye:
Çok teşekkür ederim ilk yorumum adminden oldu
alptrek' Alıntı:Eline sağlık
Sağol kardeşim
snn1718' Alıntı:eyupmenevse' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Eline sağlık, çalışmalarının devamını diliyorum :goodbye:
Sağol kardeşim
Linki yenilermisin dostum gecersiz
eyupmenevse' Alıntı:snn1718' Alıntı:eyupmenevse' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Eline sağlık, çalışmalarının devamını diliyorum :goodbye:
Sağol kardeşim
Link güncel bir sıkıntı yok tekrar deneyin.
snn1718' Alıntı:eyupmenevse' Alıntı:snn1718' Alıntı:eyupmenevse' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Eline sağlık, çalışmalarının devamını diliyorum :goodbye:
Sağol kardeşim
Link güncel bir sıkıntı yok tekrar deneyin.
Dostum web sayfasi yok diyo emin misin
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Casper VIA V5<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-ROM Versiyonu 4.4.2'dir
-IOS 8 iPhone
-ROM Performansı iyidir
Ekran görüntüleri:
DİKKAT:Siz çince yazıya bakmayın romda ekran görüntüsü çekmeyi bulamadımda başka bi yerden aldım :emoji_grinning: :emoji_grinning:
YÜKLEME TALİMATI:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Casper VIA V5<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-ROM Versiyonu 4.4.2'dir
-IOS 8 iPhone
-ROM Performansı iyidir
Ekran görüntüleri:
DİKKAT:Siz çince yazıya bakmayın romda ekran görüntüsü çekmeyi bulamadımda başka bi yerden aldım :emoji_grinning: :emoji_grinning:
YÜKLEME TALİMATI:
1--
2--
3--
İyi günler rom kullanıma hazır :emoji_grinning:
ÖNEMLİ NOT:BU ROMU YAPMAMDA KATKISI OLAN @alptrek KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM.AYRICA ROM PORTLAMAYI BANA ALPEREN KIRICI ÖĞRETMİŞTİR :emoji_grinning: :emoji_grinning:
AYRICA ROM İLK ROMUMDUR YORUMLARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM :emoji_slight_smile:
1--
2--
3--
İyi günler rom kullanıma hazır :emoji_grinning:
ÖNEMLİ NOT:BU ROMU YAPMAMDA KATKISI OLAN @alptrek KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM.AYRICA ROM PORTLAMAYI BANA ALPEREN KIRICI ÖĞRETMİŞTİR :emoji_grinning: :emoji_grinning:
AYRICA ROM İLK ROMUMDUR YORUMLARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM :emoji_slight_smile: