şu anda telefonu açabildim ancak sürekli reboot system yazan kısımda kalıyor ordan factory reset atsamda farketmıyor
asiruhxomer' Alıntı:şu anda telefonu açabildim ancak sürekli reboot system yazan kısımda kalıyor ordan factory reset atsamda farketmıyor
mturk77' Alıntı:asiruhxomer' Alıntı:şu anda telefonu açabildim ancak sürekli reboot system yazan kısımda kalıyor ordan factory reset atsamda farketmıyor
forumda orjinal rom var tekrar yukleyin konuyu okuyarak imeiniz silinmesin
asiruhxomer' Alıntı:mturk77' Alıntı:asiruhxomer' Alıntı:şu anda telefonu açabildim ancak sürekli reboot system yazan kısımda kalıyor ordan factory reset atsamda farketmıyor
adımları uyguluyorum fakat bi türlü olmuyor.ya flash tool telefonu görmüyor driverleri yüklediğim halde ya indirdiğim room uymuyor.discovery kullanıcılarından backup alma sansımız yok mu acaba
spflashtool aslında hata vermıyor.ya nı durum şöyle ben telefonu hiç kapalı tutamıyorum.udb bağladığım dakika açılıyor.factory reset atılan kısımda kalıyor.burda da usb görmüyor.mturk77' Alıntı:asiruhxomer' Alıntı:mturk77' Alıntı:asiruhxomer' Alıntı:şu anda telefonu açabildim ancak sürekli reboot system yazan kısımda kalıyor ordan factory reset atsamda farketmıyor
adımları uyguluyorum fakat bi türlü olmuyor.ya flash tool telefonu görmüyor driverleri yüklediğim halde ya indirdiğim room uymuyor.discovery kullanıcılarından backup alma sansımız yok mu acaba
spflashtool ne hatası veriyor ki.pm den yardımcı olurum.
spflashtoolla download tusuna bastıgınız da ses acma +power tusuna aynı anda basılı tutun.eger driver düzgün yuklnemişsse yukleme baslayacaktır.asiruhxomer' Alıntı:spflashtool aslında hata vermıyor.ya nı durum şöyle ben telefonu hiç kapalı tutamıyorum.udb bağladığım dakika açılıyor.factory reset atılan kısımda kalıyor.burda da usb görmüyor.mturk77' Alıntı:asiruhxomer' Alıntı:mturk77' Alıntı:asiruhxomer' Alıntı:şu anda telefonu açabildim ancak sürekli reboot system yazan kısımda kalıyor ordan factory reset atsamda farketmıyor
aynen dediğiniz gibi yaptım yükledi sanırım birazdan başlatacagım bakalım ne olacak sabırsızlıkla beklıyorummturk77' Alıntı:spflashtoolla download tusuna bastıgınız da ses acma +power tusuna aynı anda basılı tutun.eger driver düzgün yuklnemişsse yukleme baslayacaktır.asiruhxomer' Alıntı:spflashtool aslında hata vermıyor.ya nı durum şöyle ben telefonu hiç kapalı tutamıyorum.udb bağladığım dakika açılıyor.factory reset atılan kısımda kalıyor.burda da usb görmüyor.mturk77' Alıntı:asiruhxomer' Alıntı:mturk77' Alıntı:forumda orjinal rom var tekrar yukleyin konuyu okuyarak imeiniz silinmesin
offf offffff nalet gitsin gene olmadı gene o kısımda kalıyor factory resetın oldu yerdeasiruhxomer' Alıntı:aynen dediğiniz gibi yaptım yükledi sanırım birazdan başlatacagım bakalım ne olacak sabırsızlıkla beklıyorummturk77' Alıntı:spflashtoolla download tusuna bastıgınız da ses acma +power tusuna aynı anda basılı tutun.eger driver düzgün yuklnemişsse yukleme baslayacaktır.asiruhxomer' Alıntı:spflashtool aslında hata vermıyor.ya nı durum şöyle ben telefonu hiç kapalı tutamıyorum.udb bağladığım dakika açılıyor.factory reset atılan kısımda kalıyor.burda da usb görmüyor.mturk77' Alıntı:asiruhxomer' Alıntı:adımları uyguluyorum fakat bi türlü olmuyor.ya flash tool telefonu görmüyor driverleri yüklediğim halde ya indirdiğim room uymuyor.discovery kullanıcılarından backup alma sansımız yok mu acaba
asiruhxomer' Alıntı:aynen dediğiniz gibi yaptım yükledi sanırım birazdan başlatacagım bakalım ne olacak sabırsızlıkla beklıyorummturk77' Alıntı:spflashtoolla download tusuna bastıgınız da ses acma +power tusuna aynı anda basılı tutun.eger driver düzgün yuklnemişsse yukleme baslayacaktır.asiruhxomer' Alıntı:spflashtool aslında hata vermıyor.ya nı durum şöyle ben telefonu hiç kapalı tutamıyorum.udb bağladığım dakika açılıyor.factory reset atılan kısımda kalıyor.burda da usb görmüyor.mturk77' Alıntı:asiruhxomer' Alıntı:adımları uyguluyorum fakat bi türlü olmuyor.ya flash tool telefonu görmüyor driverleri yüklediğim halde ya indirdiğim room uymuyor.discovery kullanıcılarından backup alma sansımız yok mu acaba
offf offffff nalet gitsin gene olmadı gene o kısımda kalıyor factory resetın oldu yerdeasiruhxomer' Alıntı:aynen dediğiniz gibi yaptım yükledi sanırım birazdan başlatacagım bakalım ne olacak sabırsızlıkla beklıyorummturk77' Alıntı:spflashtoolla download tusuna bastıgınız da ses acma +power tusuna aynı anda basılı tutun.eger driver düzgün yuklnemişsse yukleme baslayacaktır.asiruhxomer' Alıntı:spflashtool aslında hata vermıyor.ya nı durum şöyle ben telefonu hiç kapalı tutamıyorum.udb bağladığım dakika açılıyor.factory reset atılan kısımda kalıyor.burda da usb görmüyor.mturk77' Alıntı:spflashtool ne hatası veriyor ki.pm den yardımcı olurum.
mturk77' Alıntı:asiruhxomer' Alıntı:aynen dediğiniz gibi yaptım yükledi sanırım birazdan başlatacagım bakalım ne olacak sabırsızlıkla beklıyorummturk77' Alıntı:spflashtoolla download tusuna bastıgınız da ses acma +power tusuna aynı anda basılı tutun.eger driver düzgün yuklnemişsse yukleme baslayacaktır.asiruhxomer' Alıntı:spflashtool aslında hata vermıyor.ya nı durum şöyle ben telefonu hiç kapalı tutamıyorum.udb bağladığım dakika açılıyor.factory reset atılan kısımda kalıyor.burda da usb görmüyor.mturk77' Alıntı:spflashtool ne hatası veriyor ki.pm den yardımcı olurum.
offf offffff nalet gitsin gene olmadı gene o kısımda kalıyor factory resetın oldu yerdeasiruhxomer' Alıntı:aynen dediğiniz gibi yaptım yükledi sanırım birazdan başlatacagım bakalım ne olacak sabırsızlıkla beklıyorummturk77' Alıntı:spflashtoolla download tusuna bastıgınız da ses acma +power tusuna aynı anda basılı tutun.eger driver düzgün yuklnemişsse yukleme baslayacaktır.asiruhxomer' Alıntı:spflashtool aslında hata vermıyor.ya nı durum şöyle ben telefonu hiç kapalı tutamıyorum.udb bağladığım dakika açılıyor.factory reset atılan kısımda kalıyor.burda da usb görmüyor.
nasil factory resetin orda kaliyor anlayamadim
asiruhxomer' Alıntı:mturk77' Alıntı:asiruhxomer' Alıntı:aynen dediğiniz gibi yaptım yükledi sanırım birazdan başlatacagım bakalım ne olacak sabırsızlıkla beklıyorummturk77' Alıntı:spflashtoolla download tusuna bastıgınız da ses acma +power tusuna aynı anda basılı tutun.eger driver düzgün yuklnemişsse yukleme baslayacaktır.asiruhxomer' Alıntı:spflashtool aslında hata vermıyor.ya nı durum şöyle ben telefonu hiç kapalı tutamıyorum.udb bağladığım dakika açılıyor.factory reset atılan kısımda kalıyor.burda da usb görmüyor.
offf offffff nalet gitsin gene olmadı gene o kısımda kalıyor factory resetın oldu yerdeasiruhxomer' Alıntı:aynen dediğiniz gibi yaptım yükledi sanırım birazdan başlatacagım bakalım ne olacak sabırsızlıkla beklıyorummturk77' Alıntı:spflashtoolla download tusuna bastıgınız da ses acma +power tusuna aynı anda basılı tutun.eger driver düzgün yuklnemişsse yukleme baslayacaktır.
nasil factory resetin orda kaliyor anlayamadim
yükledim sıkıntısız sorun yoktu heyecanla açılmasını beklerken recovery system yazıyo en üstte yani factroy reset atılan kısım varya gene orda kaldı ekranda komut yok yazısı çıkıyor
asiruhxomer' Alıntı:aynen öyle hacom ya kendiliğinden açılır açılmaz geçiyo oraya kafayı bozmamak elde değil.
asiruhxomer' Alıntı:aynı telden kullanan birisi olsaydı da backup ile denemiş olsaydım..samsung galaxy ace vardı yıllar önce onda da böyle bir sorun olmuştu telefoncu yazılım çökmüş deyip geçiştirmişti benı şimdiden discovoreyde oldu son çare teknik servis demek ki
asiruhxomer' Alıntı:nasıl bir yol izlemem lazım acaba 2 günümü yedi beaa
asiruhxomer' Alıntı:hiç bilmiyorum telefon evdeydı halı saha dönüşü baktım telefon kendınden geçmiş..
asiruhxomer' Alıntı:o yazılım hangisi oluyor acaba